האינדקס הגליקמי הוא מדד למהירות שבה מזון יעלה את רמת הסוכר בדם. מזון בעל אינדקס גליקמי גבוה יגרום לעלייה מהירה של רמת הסוכר בדם, בעוד שמזונות בעלי ערך גליקמי נמוך עשויים לקחת שעות או אפילו ימים עד שהם משפיעים על רמת הסוכר בדם.
חלבון: 0 גרם
סך שומן: 0 גרם
פחמימות זמינות: 19.89999962 גרם
אנרגיה: 80 ק"קל
סיבים תזונתיים: 0.200000003 גרם
אלכוהול: 0 גרם
סך פולאט: 0 מק"ג
פולאט: 0 גרם
אבץ: 0.004708333 מ"ג
אשלגן: 1.125083327 מ"ג
נתרן: 15000 מ"ג
סידן: 1656.89978 מ"ג
ברזל: 2.535895824 מ"ג
זרחן: 2231.550049 מ"ג
מגנזיום: 8.776249886 מ"ג
נחושת: 0.002935417 מ"ג
ויטמין B1 (תיאמין): 0 מ"ג
ויטמין B2 (ריבופלאבין): 0 מ"ג
ויטמין B3 (ניאצין): 0 מ"ג
ויטמין (B6): 0 מ"ג
ויטמין (B12): 0 מק"ג
ויטמין (C): 0 מ"ג
לחות: 41.40000153 גרם
האם אבקת אפיה נחשב מזון בריא
חשוב לציין שמה שבריא עבור אדם כזה או אחר יכול להיות לא בריא לאחרים. דבר ראשון, מומלץ להתייעץ עם הרופא האישי או התזונאית האם אבקת אפיה להיות כחלק מן התפריט השבועי שלכם או אולי החודשי ואין לראות בכתבה הזאת המלצה אם לצורך את המוצר או לא.