כמה חלבון יש ב100 גרם אגס, בבלילה, מטוגן בשמן סויה?
ב-100 גרם אגס, בבלילה, מטוגן בשמן סויה יש 4.111172676 חלבון
מה זה ערך גליקמי?
האינדקס הגליקמי הוא מדד למהירות שבה מזון יעלה את רמת הסוכר בדם. מזון בעל אינדקס גליקמי גבוה יגרום לעלייה מהירה של רמת הסוכר בדם, בעוד שמזונות בעלי ערך גליקמי נמוך עשויים לקחת שעות או אפילו ימים עד שהם משפיעים על רמת הסוכר בדם.
חלבון: 4.111172676 גרם
סך שומן: 8.668698311 גרם
פחמימות זמינות: 24.04700279 גרם
אנרגיה: 201.6482086 ק"קל
סיבים תזונתיים: 1.675897717 גרם
אלכוהול: 1.34071815 גרם
פרוקטוז: 2.13346076 גרם
סוכרים: 3.344805241 גרם
כולסטרול: 40.49656296 מ"ג
איזולאוצין: 0.161928967 גרם
סך פולאט: 0 מק"ג
פולאט: 15.05309486 גרם
היסטידין: 0.089211233 גרם
לאוצין: 0.294037461 גרם
ליזין: 0.159362122 גרם
ארגינין: 0.192140952 גרם
ציסטאין: 0.082557298 גרם
פנילאלנין: 0.201822013 גרם
מתיונין: 0.085720018 גרם
סרין: 0.233875111 גרם
טריפטופן: 0.049163487 גרם
תראונין: 0.131266236 גרם
טירוזין: 0.129470974 גרם
ואלין: 0.198126435 גרם
אבץ: 0.344975412 מ"ג
אשלגן: 84.54923248 מ"ג
נתרן: 103.5867157 מ"ג
סלניום: 11.6745615 מק"ג
סידן: 23.38693619 מ"ג
ברזל: 0.554722488 מ"ג
זרחן: 68.92408752 מ"ג
מגנזיום: 10.9975729 מ"ג
נחושת: 0.068475947 מ"ג
מנגן: 0.184564561 מ"ג
שומן רווי: 1.535351396 גרם
שומן חד בלתי רווי: 2.122121096 גרם
שומן רב בלתי רווי: 4.583456993 גרם
קרוטן: 4.419786453 מק"ג
ויטמין (A-IU): 6.646295071 יב"ל
ויטמין (A -RAE): 14.20015335 מק"ג
ויטמין B1 (תיאמין): 0.038291827 מ"ג
ויטמין B2 (ריבופלאבין): 0.0592077 מ"ג
ויטמין B3 (ניאצין): 0.534805238 מ"ג
ויטמין B4 (כולין): 39.64801407 מ"ג
ויטמין B5 (חומצה פנטותנית): 0.301827759 מ"ג
ויטמין (B6): 0.052490644 מ"ג
ויטמין (B12): 0.103762418 מק"ג
ויטמין (C): 1.286058187 מ"ג
ויטמין (D): 0.217723459 מק"ג
ויטמין (E): 0.769977152 מ"ג
ויטמין (K): 15.08852291 מק"ג
חומצה בוטירית (4:00): 0.000435447 גרם
חומצה קפרואית (6:00): 0 גרם
חומצה קפרילית (8:00): 0.000435447 גרם
חומצה קפרית (10:0): 0.00065317 גרם
חומצה לאורית (12:0): 0 גרם
חומצה מיריסטית (14:0): 0.003592437 גרם
חומצה פלמיטית (16:0): 1.052602172 גרם
חומצה פלמיטולאית (16:1): 0.022545839 גרם
חומצה סטיארית (18:0): 0.417057872 גרם
חומצה אוליאית (18:1): 2.0771029 גרם
חומצה לינוליאית (18:2): 4.039999962 גרם
חומצה לינולנית (18:3): 0.510001004 גרם
חומצה פרינרית (18:4): 0 גרם
חומצה גדולאית (20:1): 0.020403935 גרם
חומצה ארכידונית (20:4): 0.020466005 גרם
חומצה איקוסאפנטאנואית (20:5): 0 גרם
חומצה ארוסית (22:1): 0 גרם
חומצה דוקוסאהקסאנואית (22:6): 0.00631398 גרם
לחות: 59.49722672 גרם
אחוז איבוד נוזלים: 10 %
חשוב לציין שמה שבריא עבור אדם כזה או אחר יכול להיות לא בריא לאחרים. דבר ראשון, מומלץ להתייעץ עם הרופא האישי או התזונאית האם אגס, בבלילה, מטוגן בשמן סויה להיות כחלק מן התפריט השבועי שלכם או אולי החודשי ואין לראות בכתבה הזאת המלצה אם לצורך את המוצר או לא.
אנרגיה (קלוריות): 201.6482086 קק"ל
שירותי רפואה פרטיים
יצירת קשר ושיתופי פעולה