כמה חלבון יש ב100 גרם בטטה אפוייה, קליפה לא נאכלה, ללא תוספת שומן, עם מלח?
ב-100 גרם בטטה אפוייה, קליפה לא נאכלה, ללא תוספת שומן, עם מלח יש 2 חלבון
מה זה ערך גליקמי?
האינדקס הגליקמי הוא מדד למהירות שבה מזון יעלה את רמת הסוכר בדם. מזון בעל אינדקס גליקמי גבוה יגרום לעלייה מהירה של רמת הסוכר בדם, בעוד שמזונות בעלי ערך גליקמי נמוך עשויים לקחת שעות או אפילו ימים עד שהם משפיעים על רמת הסוכר בדם.
חלבון: 2 גרם
סך שומן: 0.150000006 גרם
פחמימות זמינות: 17.30999947 גרם
אנרגיה: 90 ק"קל
סיבים תזונתיים: 3.299999952 גרם
אלכוהול: 0 גרם
סוכרים: 6.45 גרם
כולסטרול: 0 מ"ג
סך פולאט: 6 מק"ג
פולאט: 6 גרם
אבץ: 0.319999993 מ"ג
אשלגן: 473 מ"ג
נתרן: 221 מ"ג
סלניום: 0.2 מק"ג
סידן: 38 מ"ג
ברזל: 0.689999998 מ"ג
זרחן: 54 מ"ג
מגנזיום: 27 מ"ג
נחושת: 0.159999996 מ"ג
שומן רווי: 0.034000002 גרם
שומן חד בלתי רווי: 0.001 גרם
שומן רב בלתי רווי: 0.064000003 גרם
קרוטן: 11454 מק"ג
ויטמין (A -RAE): 956 מק"ג
ויטמין B1 (תיאמין): 0.105999999 מ"ג
ויטמין B2 (ריבופלאבין): 0.104999997 מ"ג
ויטמין B3 (ניאצין): 1.480000019 מ"ג
ויטמין B4 (כולין): 13 מ"ג
ויטמין (B6): 0.284999996 מ"ג
ויטמין (B12): 0 מק"ג
ויטמין (C): 19.5 מ"ג
ויטמין (D): 0 מק"ג
ויטמין (E): 0.709999979 מ"ג
ויטמין (K): 2.3 מק"ג
חומצה בוטירית (4:00): 0 גרם
חומצה קפרואית (6:00): 0 גרם
חומצה קפרילית (8:00): 0 גרם
חומצה קפרית (10:0): 0 גרם
חומצה לאורית (12:0): 0 גרם
חומצה מיריסטית (14:0): 0 גרם
חומצה פלמיטית (16:0): 0.033 גרם
חומצה פלמיטולאית (16:1): 0 גרם
חומצה סטיארית (18:0): 0.001 גרם
חומצה אוליאית (18:1): 0.001 גרם
חומצה לינוליאית (18:2): 0.059999999 גרם
חומצה לינולנית (18:3): 0.004 גרם
חומצה פרינרית (18:4): 0 גרם
חומצה גדולאית (20:1): 0 גרם
חומצה ארכידונית (20:4): 0 גרם
חומצה איקוסאפנטאנואית (20:5): 0 גרם
חומצה ארוסית (22:1): 0 גרם
חומצה דוקוסאהקסאנואית (22:6): 0 גרם
לחות: 75.41999817 גרם
חשוב לציין שמה שבריא עבור אדם כזה או אחר יכול להיות לא בריא לאחרים. דבר ראשון, מומלץ להתייעץ עם הרופא האישי או התזונאית האם בטטה אפוייה, קליפה לא נאכלה, ללא תוספת שומן, עם מלח להיות כחלק מן התפריט השבועי שלכם או אולי החודשי ואין לראות בכתבה הזאת המלצה אם לצורך את המוצר או לא.
אנרגיה (קלוריות): 90 קק"ל
שירותי רפואה פרטיים
יצירת קשר ושיתופי פעולה