כמה חלבון יש ב100 גרם במיה, מבושלת, משומרת, ללא תוספת שומן בבישול?
ב-100 גרם במיה, מבושלת, משומרת, ללא תוספת שומן בבישול יש 1.860000014 חלבון
מה זה ערך גליקמי?
האינדקס הגליקמי הוא מדד למהירות שבה מזון יעלה את רמת הסוכר בדם. מזון בעל אינדקס גליקמי גבוה יגרום לעלייה מהירה של רמת הסוכר בדם, בעוד שמזונות בעלי ערך גליקמי נמוך עשויים לקחת שעות או אפילו ימים עד שהם משפיעים על רמת הסוכר בדם.
חלבון: 1.860000014 גרם
סך שומן: 0.209999993 גרם
פחמימות זמינות: 1.980000019 גרם
אנרגיה: 22 ק"קל
סיבים תזונתיים: 2.5 גרם
אלכוהול: 0 גרם
סוכרים: 2.39 גרם
כולסטרול: 0 מ"ג
סך פולאט: 46 מק"ג
פולאט: 46 גרם
אבץ: 0.430000007 מ"ג
אשלגן: 134 מ"ג
נתרן: 237 מ"ג
סלניום: 0.4 מק"ג
סידן: 77 מ"ג
ברזל: 0.280000001 מ"ג
זרחן: 32 מ"ג
מגנזיום: 36 מ"ג
נחושת: 0.085000001 מ"ג
שומן רווי: 0.045000002 גרם
שומן חד בלתי רווי: 0.028000001 גרם
שומן רב בלתי רווי: 0.046 גרם
קרוטן: 169 מק"ג
ויטמין (A -RAE): 14 מק"ג
ויטמין B1 (תיאמין): 0.130999997 מ"ג
ויטמין B2 (ריבופלאבין): 0.055 מ"ג
ויטמין B3 (ניאצין): 0.865999997 מ"ג
ויטמין B4 (כולין): 8.6 מ"ג
ויטמין (B6): 0.186000004 מ"ג
ויטמין (B12): 0 מק"ג
ויטמין (C): 16.20000076 מ"ג
ויטמין (D): 0 מק"ג
ויטמין (E): 0.270000011 מ"ג
ויטמין (K): 39.8 מק"ג
חומצה בוטירית (4:00): 0 גרם
חומצה קפרואית (6:00): 0 גרם
חומצה קפרילית (8:00): 0 גרם
חומצה קפרית (10:0): 0 גרם
חומצה לאורית (12:0): 0 גרם
חומצה מיריסטית (14:0): 0 גרם
חומצה פלמיטית (16:0): 0.037999999 גרם
חומצה פלמיטולאית (16:1): 0 גרם
חומצה סטיארית (18:0): 0.004 גרם
חומצה אוליאית (18:1): 0.028000001 גרם
חומצה לינוליאית (18:2): 0.045000002 גרם
חומצה לינולנית (18:3): 0.001 גרם
חומצה פרינרית (18:4): 0 גרם
חומצה גדולאית (20:1): 0 גרם
חומצה ארכידונית (20:4): 0 גרם
חומצה איקוסאפנטאנואית (20:5): 0 גרם
חומצה ארוסית (22:1): 0 גרם
חומצה דוקוסאהקסאנואית (22:6): 0 גרם
לחות: 92.01999664 גרם
חשוב לציין שמה שבריא עבור אדם כזה או אחר יכול להיות לא בריא לאחרים. דבר ראשון, מומלץ להתייעץ עם הרופא האישי או התזונאית האם במיה, מבושלת, משומרת, ללא תוספת שומן בבישול להיות כחלק מן התפריט השבועי שלכם או אולי החודשי ואין לראות בכתבה הזאת המלצה אם לצורך את המוצר או לא.
אנרגיה (קלוריות): 22 קק"ל
שירותי רפואה פרטיים
יצירת קשר ושיתופי פעולה