כמה חלבון יש ב100 גרם בשר בקר ברוטב עגבניות ללא תוספת שומן בבישול?
ב-100 גרם בשר בקר ברוטב עגבניות ללא תוספת שומן בבישול יש 10.63499737 חלבון
מה זה ערך גליקמי?
האינדקס הגליקמי הוא מדד למהירות שבה מזון יעלה את רמת הסוכר בדם. מזון בעל אינדקס גליקמי גבוה יגרום לעלייה מהירה של רמת הסוכר בדם, בעוד שמזונות בעלי ערך גליקמי נמוך עשויים לקחת שעות או אפילו ימים עד שהם משפיעים על רמת הסוכר בדם.
חלבון: 10.63499737 גרם
סך שומן: 6.191906452 גרם
פחמימות זמינות: 3.258059025 גרם
אנרגיה: 112.2343979 ק"קל
סיבים תזונתיים: 0.593991041 גרם
אלכוהול: 0 גרם
פרוקטוז: 0.229300305 גרם
סוכרים: 1.619407177 גרם
כולסטרול: 27.13492775 מ"ג
איזולאוצין: 0.440774113 גרם
סך פולאט: 0 מק"ג
פולאט: 7.348084927 גרם
היסטידין: 0.335956126 גרם
לאוצין: 0.830322087 גרם
ליזין: 0.903928757 גרם
ארגינין: 0.692472577 גרם
ציסטאין: 0.110526457 גרם
פנילאלנין: 0.399817288 גרם
מתיונין: 0.290274709 גרם
סרין: 0.401890635 גרם
טריפטופן: 0.004855867 גרם
תראונין: 0.459408551 גרם
טירוזין: 0.356730253 גרם
ואלין: 0.469355792 גרם
אבץ: 2.709148645 מ"ג
אשלגן: 314.9316406 מ"ג
נתרן: 400.7416382 מ"ג
סלניום: 12.03572845 מק"ג
סידן: 17.63905716 מ"ג
ברזל: 1.360901237 מ"ג
זרחן: 125.9838943 מ"ג
מגנזיום: 18.12965202 מ"ג
נחושת: 0.077078089 מ"ג
מנגן: 0.058388144 מ"ג
שומן טרנס: 0.310596824 גרם
שומן רווי: 2.377877951 גרם
שומן חד בלתי רווי: 2.962675571 גרם
שומן רב בלתי רווי: 0.466150999 גרם
קרוטן: 160.1991425 מק"ג
ויטמין (A-IU): 6.299939156 יב"ל
ויטמין (A -RAE): 13.37799358 מק"ג
ויטמין B1 (תיאמין): 0.081012852 מ"ג
ויטמין B2 (ריבופלאבין): 0.077161588 מ"ג
ויטמין B3 (ניאצין): 2.743533611 מ"ג
ויטמין B4 (כולין): 37.28136444 מ"ג
ויטמין B5 (חומצה פנטותנית): 0.391380429 מ"ג
ויטמין (B6): 0.289282709 מ"ג
ויטמין (B12): 0.71295166 מק"ג
ויטמין (C): 3.233536243 מ"ג
ויטמין (D): 0.06157802 מק"ג
ויטמין (E): 0.800974429 מ"ג
ויטמין (K): 4.777777672 מק"ג
חומצה בוטירית (4:00): 0 גרם
חומצה קפרואית (6:00): 0 גרם
חומצה קפרילית (8:00): 0 גרם
חומצה קפרית (10:0): 0 גרם
חומצה לאורית (12:0): 0 גרם
חומצה מיריסטית (14:0): 0.165811345 גרם
חומצה פלמיטית (16:0): 1.317942858 גרם
חומצה פלמיטולאית (16:1): 0.229462713 גרם
חומצה סטיארית (18:0): 0.760140717 גרם
חומצה אוליאית (18:1): 2.627650499 גרם
חומצה לינוליאית (18:2): 0.430330187 גרם
חומצה לינולנית (18:3): 0.00740019 גרם
חומצה פרינרית (18:4): 0 גרם
חומצה גדולאית (20:1): 0.007443497 גרם
חומצה ארכידונית (20:4): 0.02639058 גרם
חומצה איקוסאפנטאנואית (20:5): 0 גרם
חומצה ארוסית (22:1): 0 גרם
חומצה דוקוסאהקסאנואית (22:6): 0 גרם
לחות: 77.32104492 גרם
אחוז איבוד נוזלים: 10 %
חשוב לציין שמה שבריא עבור אדם כזה או אחר יכול להיות לא בריא לאחרים. דבר ראשון, מומלץ להתייעץ עם הרופא האישי או התזונאית האם בשר בקר ברוטב עגבניות ללא תוספת שומן בבישול להיות כחלק מן התפריט השבועי שלכם או אולי החודשי ואין לראות בכתבה הזאת המלצה אם לצורך את המוצר או לא.
אנרגיה (קלוריות): 112.2343979 קק"ל
שירותי רפואה פרטיים
יצירת קשר ושיתופי פעולה