דילוג לתוכן

מהו ערך תזונתי ל-100 גרם בשר עגל, לתנור צלי/רוסטביף /צלי כתף ,מעובד

כמה חלבון יש ב100 גרם בשר עגל, לתנור צלי/רוסטביף /צלי כתף ,מעובד?

ב-100 גרם בשר עגל, לתנור צלי/רוסטביף /צלי כתף ,מעובד יש 16 חלבון

ערך תזונתי בשר עגל, לתנור צלי/רוסטביף /צלי כתף ,מעובד ל- 100 גרם

מה זה ערך גליקמי?

האינדקס הגליקמי הוא מדד למהירות שבה מזון יעלה את רמת הסוכר בדם. מזון בעל אינדקס גליקמי גבוה יגרום לעלייה מהירה של רמת הסוכר בדם, בעוד שמזונות בעלי ערך גליקמי נמוך עשויים לקחת שעות או אפילו ימים עד שהם משפיעים על רמת הסוכר בדם. 

חלבון: 16 גרם

סך שומן: 5 גרם

פחמימות זמינות: 0.5 גרם

אנרגיה: 111 ק"קל

סיבים תזונתיים: 0 גרם

אלכוהול: 0 גרם

סוכרים: 0 גרם

כולסטרול: 86.5 מ"ג

איזולאוצין: 0.788 גרם

סך פולאט: 8.905852318 מק"ג

פולאט: 2.640000105 גרם

היסטידין: 0.581 גרם

לאוצין: 1.274 גרם

ליזין: 1.318 גרם

ארגינין: 0.941 גרם

ציסטאין: 0.18 גרם

פנילאלנין: 0.645 גרם

מתיונין: 0.374 גרם

סרין: 0.599 גרם

תראונין: 0.699 גרם

טירוזין: 0.51 גרם

ואלין: 0.885 גרם

אבץ: 2.798000097 מ"ג

אשלגן: 174.2400055 מ"ג

נתרן: 500 מ"ג

סלניום: 13.112 מק"ג

סידן: 20.23999977 מ"ג

ברזל: 1.074000001 מ"ג

זרחן: 177.7599945 מ"ג

מגנזיום: 28.15999985 מ"ג

נחושת: 0.07 מ"ג

מנגן: 0.011 מ"ג

שומן טרנס: 0.198 גרם

שומן רווי: 1.899999976 גרם

שומן חד בלתי רווי: 2.392999887 גרם

שומן רב בלתי רווי: 0.206 גרם

קרוטן: 0 מק"ג

ויטמין (A-IU): 0 יב"ל

ויטמין (A -RAE): 0 מק"ג

ויטמין B1 (תיאמין): 0.089000002 מ"ג

ויטמין B2 (ריבופלאבין): 0.349000007 מ"ג

ויטמין B3 (ניאצין): 3.951999903 מ"ג

ויטמין B4 (כולין): 81.576 מ"ג

ויטמין B5 (חומצה פנטותנית): 0.854 מ"ג

ויטמין (B6): 0.38499999 מ"ג

ויטמין (B12): 2.40199995 מק"ג

ויטמין (C): 0 מ"ג

ויטמין (D): 0.986 מק"ג

ויטמין (E): 0.196999997 מ"ג

ויטמין (K): 0.788 מק"ג

חומצה בוטירית (4:00): 0 גרם

חומצה קפרואית (6:00): 0 גרם

חומצה קפרילית (8:00): 0 גרם

חומצה קפרית (10:0): 0.003 גרם

חומצה לאורית (12:0): 0.003 גרם

חומצה מיריסטית (14:0): 0.122000001 גרם

חומצה פלמיטית (16:0): 1.029999971 גרם

חומצה פלמיטולאית (16:1): 0.174999997 גרם

חומצה סטיארית (18:0): 0.560000002 גרם

חומצה אוליאית (18:1): 2.131000042 גרם

חומצה לינוליאית (18:2): 0.180000007 גרם

חומצה לינולנית (18:3): 0.006 גרם

חומצה פרינרית (18:4): 0 גרם

חומצה גדולאית (20:1): 0.007 גרם

חומצה ארכידונית (20:4): 0.018999999 גרם

חומצה איקוסאפנטאנואית (20:5): 0.001 גרם

חומצה ארוסית (22:1): 0 גרם

חומצה דוקוסאהקסאנואית (22:6): 0 גרם

לחות: 76.5 גרם

האם בשר עגל, לתנור צלי/רוסטביף /צלי כתף ,מעובד נחשב מזון בריא

חשוב לציין שמה שבריא עבור אדם כזה או אחר יכול להיות לא בריא לאחרים. דבר ראשון, מומלץ להתייעץ עם הרופא האישי או התזונאית האם בשר עגל, לתנור צלי/רוסטביף /צלי כתף ,מעובד להיות כחלק מן התפריט השבועי שלכם או אולי החודשי ואין לראות בכתבה הזאת המלצה אם לצורך את המוצר או לא.

ערך תזונתי בשר עגל, לתנור צלי/רוסטביף /צלי כתף ,מעובד ל- 100 גרם

אנרגיה (קלוריות): 111 קק"ל

פחמימות: 0.5 גרם
כולסטרול: 86.5 גרם
שומן: 5 גרם
סיבים תזונתיים: 0 גרם
חלבון: 0 גרם
שומן רווי: 1.899999976 גרם
תכולת סוכר: 0 גרם
הצטרפו עכשיו לקבוצת הווטסאפ שלנו והשארו מעודכנים בכל הנושאים החשובים ביותר בנושאי בריאות/רפואה/תזונה בריאה ועוד
מדפלוס (MedPlus)
Logo

הצטרפו עכשיו לקבוצת הווטסאפ שלנו והשארו מעודכנים בכל הנושאים החשובים ביותר בנושאי בריאות/רפואה/תזונה בריאה ועוד