מהו ערך תזונתי ל-100 גרם בשר עוף, ירך, בשר עם עור, ללא עצם, מבושל, צלוי

כמה חלבון יש ב100 גרם בשר עוף, ירך, בשר עם עור, ללא עצם, מבושל, צלוי?

ב-100 גרם בשר עוף, ירך, בשר עם עור, ללא עצם, מבושל, צלוי יש 23.26000023 חלבון

ערך תזונתי בשר עוף, ירך, בשר עם עור, ללא עצם, מבושל, צלוי ל- 100 גרם

מה זה ערך גליקמי?

האינדקס הגליקמי הוא מדד למהירות שבה מזון יעלה את רמת הסוכר בדם. מזון בעל אינדקס גליקמי גבוה יגרום לעלייה מהירה של רמת הסוכר בדם, בעוד שמזונות בעלי ערך גליקמי נמוך עשויים לקחת שעות או אפילו ימים עד שהם משפיעים על רמת הסוכר בדם. 

חלבון: 23.26000023 גרם

סך שומן: 14.71000004 גרם

פחמימות זמינות: 0 גרם

אנרגיה: 232 ק"קל

סיבים תזונתיים: 0 גרם

אלכוהול: 0 גרם

סוכרים: 0 גרם

כולסטרול: 133 מ"ג

איזולאוצין: 1.052 גרם

פולאט: 4 גרם

היסטידין: 0.666 גרם

לאוצין: 1.891 גרם

ליזין: 2.082 גרם

ארגינין: 1.628 גרם

ציסטאין: 0.261 גרם

פנילאלנין: 0.9 גרם

מתיונין: 0.63 גרם

סרין: 0.957 גרם

טריפטופן: 0.243 גרם

תראונין: 1.053 גרם

טירוזין: 0.832 גרם

ואלין: 1.091 גרם

אבץ: 1.730000019 מ"ג

אשלגן: 253 מ"ג

נתרן: 350 מ"ג

סלניום: 25.3 מק"ג

סידן: 9 מ"ג

ברזל: 1.080000043 מ"ג

זרחן: 216 מ"ג

מגנזיום: 22 מ"ג

נחושת: 0.063000001 מ"ג

מנגן: 0.017 מ"ג

שומן רווי: 4.111000061 גרם

שומן חד בלתי רווי: 6.256999969 גרם

שומן רב בלתי רווי: 2.993000031 גרם

קרוטן: 0 מק"ג

ויטמין (A-IU): 55 יב"ל

ויטמין (A -RAE): 16 מק"ג

ויטמין B1 (תיאמין): 0.088 מ"ג

ויטמין B2 (ריבופלאבין): 0.189999998 מ"ג

ויטמין B3 (ניאצין): 5.789000034 מ"ג

ויטמין B4 (כולין): 67.6 מ"ג

ויטמין B5 (חומצה פנטותנית): 1.227 מ"ג

ויטמין (B6): 0.414000005 מ"ג

ויטמין (B12): 0.439999998 מק"ג

ויטמין (C): 0 מ"ג

ויטמין (D): 0.2 מק"ג

ויטמין (E): 0.189999998 מ"ג

ויטמין (K): 3.3 מק"ג

חומצה בוטירית (4:00): 0.001 גרם

חומצה קפרואית (6:00): 0.001 גרם

חומצה קפרילית (8:00): 0.002 גרם

חומצה קפרית (10:0): 0.002 גרם

חומצה לאורית (12:0): 0.008 גרם

חומצה מיריסטית (14:0): 0.082999997 גרם

חומצה פלמיטית (16:0): 3.180999994 גרם

חומצה פלמיטולאית (16:1): 0.912 גרם

חומצה סטיארית (18:0): 0.783999979 גרם

חומצה אוליאית (18:1): 5.22300005 גרם

חומצה לינוליאית (18:2): 2.66899991 גרם

חומצה לינולנית (18:3): 0.129999995 גרם

חומצה פרינרית (18:4): 0.003 גרם

חומצה גדולאית (20:1): 0.074000001 גרם

חומצה ארכידונית (20:4): 0.097000003 גרם

חומצה איקוסאפנטאנואית (20:5): 0.006 גרם

חומצה ארוסית (22:1): 0.002 גרם

חומצה דוקוסאהקסאנואית (22:6): 0.005 גרם

לחות: 61.95999908 גרם

האם בשר עוף, ירך, בשר עם עור, ללא עצם, מבושל, צלוי נחשב מזון בריא

חשוב לציין שמה שבריא עבור אדם כזה או אחר יכול להיות לא בריא לאחרים. דבר ראשון, מומלץ להתייעץ עם הרופא האישי או התזונאית האם בשר עוף, ירך, בשר עם עור, ללא עצם, מבושל, צלוי להיות כחלק מן התפריט השבועי שלכם או אולי החודשי ואין לראות בכתבה הזאת המלצה אם לצורך את המוצר או לא.

ערך תזונתי בשר עוף, ירך, בשר עם עור, ללא עצם, מבושל, צלוי ל- 100 גרם

אנרגיה (קלוריות): 232 קק"ל

פחמימות: 0 גרם
כולסטרול: 133 גרם
שומן: 14.71000004 גרם
סיבים תזונתיים: 0 גרם
חלבון: 0 גרם
שומן רווי: 4.111000061 גרם
תכולת סוכר: 0 גרם
הצטרפו עכשיו לקבוצת הווטסאפ שלנו והשארו מעודכנים בכל הנושאים החשובים ביותר בנושאי בריאות/רפואה/תזונה בריאה ועוד
מדפלוס (MedPlus)
Logo

הצטרפו עכשיו לקבוצת הווטסאפ שלנו והשארו מעודכנים בכל הנושאים החשובים ביותר בנושאי בריאות/רפואה/תזונה בריאה ועוד