מהו ערך תזונתי ל-100 גרם בשר עוף, ירך, ללא עצם, מטוגן, ללא ציפוי, נאכל עם עור

כמה חלבון יש ב100 גרם בשר עוף, ירך, ללא עצם, מטוגן, ללא ציפוי, נאכל עם עור?

ב-100 גרם בשר עוף, ירך, ללא עצם, מטוגן, ללא ציפוי, נאכל עם עור יש 25.90999985 חלבון

ערך תזונתי בשר עוף, ירך, ללא עצם, מטוגן, ללא ציפוי, נאכל עם עור ל- 100 גרם

מה זה ערך גליקמי?

האינדקס הגליקמי הוא מדד למהירות שבה מזון יעלה את רמת הסוכר בדם. מזון בעל אינדקס גליקמי גבוה יגרום לעלייה מהירה של רמת הסוכר בדם, בעוד שמזונות בעלי ערך גליקמי נמוך עשויים לקחת שעות או אפילו ימים עד שהם משפיעים על רמת הסוכר בדם. 

חלבון: 25.90999985 גרם

סך שומן: 16.62000084 גרם

פחמימות זמינות: 0.270000011 גרם

אנרגיה: 259 ק"קל

סיבים תזונתיים: 0 גרם

אלכוהול: 0 גרם

סוכרים: 0 גרם

כולסטרול: 144 מ"ג

סך פולאט: 8 מק"ג

פולאט: 3 גרם

אבץ: 2 מ"ג

אשלגן: 251 מ"ג

נתרן: 584 מ"ג

סלניום: 29 מק"ג

סידן: 11 מ"ג

ברזל: 0.920000017 מ"ג

זרחן: 193 מ"ג

מגנזיום: 20 מ"ג

נחושת: 0.077 מ"ג

שומן רווי: 4.230000019 גרם

שומן חד בלתי רווי: 6.71999979 גרם

שומן רב בלתי רווי: 3.617000103 גרם

קרוטן: 0 מק"ג

ויטמין (A -RAE): 27 מק"ג

ויטמין B1 (תיאמין): 0.079999998 מ"ג

ויטמין B2 (ריבופלאבין): 0.217999995 מ"ג

ויטמין B3 (ניאצין): 5.736999989 מ"ג

ויטמין B4 (כולין): 42.7 מ"ג

ויטמין (B6): 0.42899999 מ"ג

ויטמין (B12): 0.629999995 מק"ג

ויטמין (C): 0 מ"ג

ויטמין (D): 0 מק"ג

ויטמין (E): 0.209999993 מ"ג

ויטמין (K): 3.1 מק"ג

חומצה בוטירית (4:00): 0.002 גרם

חומצה קפרואית (6:00): 0 גרם

חומצה קפרילית (8:00): 0.002 גרם

חומצה קפרית (10:0): 0.005 גרם

חומצה לאורית (12:0): 0.002 גרם

חומצה מיריסטית (14:0): 0.050999999 גרם

חומצה פלמיטית (16:0): 3.335000038 גרם

חומצה פלמיטולאית (16:1): 0.963 גרם

חומצה סטיארית (18:0): 0.851999998 גרם

חומצה אוליאית (18:1): 5.736000061 גרם

חומצה לינוליאית (18:2): 3.154000044 גרם

חומצה לינולנית (18:3): 0.187999994 גרם

חומצה פרינרית (18:4): 0.005 גרם

חומצה גדולאית (20:1): 0.006 גרם

חומצה ארכידונית (20:4): 0.144999996 גרם

חומצה איקוסאפנטאנואית (20:5): 0.006 גרם

חומצה ארוסית (22:1): 0.003 גרם

חומצה דוקוסאהקסאנואית (22:6): 0.011 גרם

לחות: 55.75 גרם

האם בשר עוף, ירך, ללא עצם, מטוגן, ללא ציפוי, נאכל עם עור נחשב מזון בריא

חשוב לציין שמה שבריא עבור אדם כזה או אחר יכול להיות לא בריא לאחרים. דבר ראשון, מומלץ להתייעץ עם הרופא האישי או התזונאית האם בשר עוף, ירך, ללא עצם, מטוגן, ללא ציפוי, נאכל עם עור להיות כחלק מן התפריט השבועי שלכם או אולי החודשי ואין לראות בכתבה הזאת המלצה אם לצורך את המוצר או לא.

ערך תזונתי בשר עוף, ירך, ללא עצם, מטוגן, ללא ציפוי, נאכל עם עור ל- 100 גרם

אנרגיה (קלוריות): 259 קק"ל

פחמימות: 0.270000011 גרם
כולסטרול: 144 גרם
שומן: 16.62000084 גרם
סיבים תזונתיים: 0 גרם
חלבון: 0 גרם
שומן רווי: 4.230000019 גרם
תכולת סוכר: 0 גרם
הצטרפו עכשיו לקבוצת הווטסאפ שלנו והשארו מעודכנים בכל הנושאים החשובים ביותר בנושאי בריאות/רפואה/תזונה בריאה ועוד
מדפלוס (MedPlus)
Logo

הצטרפו עכשיו לקבוצת הווטסאפ שלנו והשארו מעודכנים בכל הנושאים החשובים ביותר בנושאי בריאות/רפואה/תזונה בריאה ועוד