מהו ערך תזונתי ל-100 גרם בשר עוף, ירך, ללא עצם, מטוגן, ללא ציפוי, נאכל ללא עור

כמה חלבון יש ב100 גרם בשר עוף, ירך, ללא עצם, מטוגן, ללא ציפוי, נאכל ללא עור?

ב-100 גרם בשר עוף, ירך, ללא עצם, מטוגן, ללא ציפוי, נאכל ללא עור יש 27.94000053 חלבון

ערך תזונתי בשר עוף, ירך, ללא עצם, מטוגן, ללא ציפוי, נאכל ללא עור ל- 100 גרם

מה זה ערך גליקמי?

האינדקס הגליקמי הוא מדד למהירות שבה מזון יעלה את רמת הסוכר בדם. מזון בעל אינדקס גליקמי גבוה יגרום לעלייה מהירה של רמת הסוכר בדם, בעוד שמזונות בעלי ערך גליקמי נמוך עשויים לקחת שעות או אפילו ימים עד שהם משפיעים על רמת הסוכר בדם. 

חלבון: 27.94000053 גרם

סך שומן: 10.59000015 גרם

פחמימות זמינות: 0 גרם

אנרגיה: 212 ק"קל

סיבים תזונתיים: 0 גרם

אלכוהול: 0 גרם

סוכרים: 0 גרם

כולסטרול: 132 מ"ג

סך פולאט: 9 מק"ג

פולאט: 3 גרם

אבץ: 2.24000001 מ"ג

אשלגן: 275 מ"ג

נתרן: 547 מ"ג

סלניום: 32 מק"ג

סידן: 10 מ"ג

ברזל: 0.970000029 מ"ג

זרחן: 209 מ"ג

מגנזיום: 24 מ"ג

נחושת: 0.081 מ"ג

שומן רווי: 2.703999996 גרם

שומן חד בלתי רווי: 4.03399992 גרם

שומן רב בלתי רווי: 2.64199996 גרם

קרוטן: 0 מק"ג

ויטמין (A -RAE): 8 מק"ג

ויטמין B1 (תיאמין): 0.089000002 מ"ג

ויטמין B2 (ריבופלאבין): 0.266000003 מ"ג

ויטמין B3 (ניאצין): 6.282000065 מ"ג

ויטמין B4 (כולין): 60.2 מ"ג

ויטמין (B6): 0.510999978 מ"ג

ויטמין (B12): 0.550000012 מק"ג

ויטמין (C): 0 מ"ג

ויטמין (D): 0 מק"ג

ויטמין (E): 0.589999974 מ"ג

ויטמין (K): 5.5 מק"ג

חומצה בוטירית (4:00): 0.001 גרם

חומצה קפרואית (6:00): 0 גרם

חומצה קפרילית (8:00): 0.001 גרם

חומצה קפרית (10:0): 0.004 גרם

חומצה לאורית (12:0): 0.004 גרם

חומצה מיריסטית (14:0): 0.035 גרם

חומצה פלמיטית (16:0): 1.68900001 גרם

חומצה פלמיטולאית (16:1): 0.287999988 גרם

חומצה סטיארית (18:0): 0.897000015 גרם

חומצה אוליאית (18:1): 3.703000069 גרם

חומצה לינוליאית (18:2): 2.289000034 גרם

חומצה לינולנית (18:3): 0.140000001 גרם

חומצה פרינרית (18:4): 0.001 גרם

חומצה גדולאית (20:1): 0.028999999 גרם

חומצה ארכידונית (20:4): 0.122000001 גרם

חומצה איקוסאפנטאנואית (20:5): 0.003 גרם

חומצה ארוסית (22:1): 0.001 גרם

חומצה דוקוסאהקסאנואית (22:6): 0.01 גרם

לחות: 60.38000107 גרם

האם בשר עוף, ירך, ללא עצם, מטוגן, ללא ציפוי, נאכל ללא עור נחשב מזון בריא

חשוב לציין שמה שבריא עבור אדם כזה או אחר יכול להיות לא בריא לאחרים. דבר ראשון, מומלץ להתייעץ עם הרופא האישי או התזונאית האם בשר עוף, ירך, ללא עצם, מטוגן, ללא ציפוי, נאכל ללא עור להיות כחלק מן התפריט השבועי שלכם או אולי החודשי ואין לראות בכתבה הזאת המלצה אם לצורך את המוצר או לא.

ערך תזונתי בשר עוף, ירך, ללא עצם, מטוגן, ללא ציפוי, נאכל ללא עור ל- 100 גרם

אנרגיה (קלוריות): 212 קק"ל

פחמימות: 0 גרם
כולסטרול: 132 גרם
שומן: 10.59000015 גרם
סיבים תזונתיים: 0 גרם
חלבון: 0 גרם
שומן רווי: 2.703999996 גרם
תכולת סוכר: 0 גרם
הצטרפו עכשיו לקבוצת הווטסאפ שלנו והשארו מעודכנים בכל הנושאים החשובים ביותר בנושאי בריאות/רפואה/תזונה בריאה ועוד
מדפלוס (MedPlus)
Logo

הצטרפו עכשיו לקבוצת הווטסאפ שלנו והשארו מעודכנים בכל הנושאים החשובים ביותר בנושאי בריאות/רפואה/תזונה בריאה ועוד