כמה חלבון יש ב100 גרם בשר עוף, ירך, עם עור, מטוגן בשמן תירס?
ב-100 גרם בשר עוף, ירך, עם עור, מטוגן בשמן תירס יש 17.19209671 חלבון
מה זה ערך גליקמי?
האינדקס הגליקמי הוא מדד למהירות שבה מזון יעלה את רמת הסוכר בדם. מזון בעל אינדקס גליקמי גבוה יגרום לעלייה מהירה של רמת הסוכר בדם, בעוד שמזונות בעלי ערך גליקמי נמוך עשויים לקחת שעות או אפילו ימים עד שהם משפיעים על רמת הסוכר בדם.
חלבון: 17.19209671 גרם
סך שומן: 21.03222084 גרם
פחמימות זמינות: 0.260170966 גרם
אנרגיה: 263.7092896 ק"קל
סיבים תזונתיים: 0 גרם
אלכוהול: 0 גרם
סוכרים: 0 גרם
כולסטרול: 101.9870148 מ"ג
איזולאוצין: 0.760739863 גרם
סך פולאט: 0 מק"ג
פולאט: 2.341538668 גרם
היסטידין: 0.483917981 גרם
לאוצין: 1.371621251 גרם
ליזין: 1.506910205 גרם
ארגינין: 1.204071164 גרם
ציסטאין: 0.19044514 גרם
פנילאלנין: 0.657712162 גרם
מתיונין: 0.455819517 גרם
סרין: 0.7024616 גרם
טריפטופן: 0.173794195 גרם
תראונין: 0.764902592 גרם
טירוזין: 0.602555931 גרם
ואלין: 0.79508245 גרם
אבץ: 1.343037128 מ"ג
אשלגן: 169.8840027 מ"ג
נתרן: 506.5105286 מ"ג
סלניום: 19.66892433 מק"ג
סידן: 7.053754807 מ"ג
ברזל: 0.638730109 מ"ג
זרחן: 130.7098846 מ"ג
מגנזיום: 14.05478191 מ"ג
נחושת: 0.053553589 מ"ג
מנגן: 0.014083921 מ"ג
שומן רווי: 5.193145752 גרם
שומן חד בלתי רווי: 8.255470276 גרם
שומן רב בלתי רווי: 5.656503677 גרם
קרוטן: 0 מק"ג
ויטמין (A-IU): 64.9386673 יב"ל
ויטמין (A -RAE): 16.7550087 מק"ג
ויטמין B1 (תיאמין): 0.060775932 מ"ג
ויטמין B2 (ריבופלאבין): 0.090539485 מ"ג
ויטמין B3 (ניאצין): 3.128555775 מ"ג
ויטמין B4 (כולין): 47.56674194 מ"ג
ויטמין B5 (חומצה פנטותנית): 0.19772993 מ"ג
ויטמין (B6): 0.270837963 מ"ג
ויטמין (B12): 0.483917981 מק"ג
ויטמין (C): 0 מ"ג
ויטמין (D): 0.104068384 מק"ג
ויטמין (E): 0.754287601 מ"ג
ויטמין (K): 2.256618738 מק"ג
חומצה בוטירית (4:00): 0.001040684 גרם
חומצה קפרואית (6:00): 0 גרם
חומצה קפרילית (8:00): 0.001040684 גרם
חומצה קפרית (10:0): 0.003122051 גרם
חומצה לאורית (12:0): 0.008325471 גרם
חומצה מיריסטית (14:0): 0.096642062 גרם
חומצה פלמיטית (16:0): 4.050179005 גרם
חומצה פלמיטולאית (16:1): 1.024141073 גרם
חומצה סטיארית (18:0): 0.953815877 גרם
חומצה אוליאית (18:1): 7.093287945 גרם
חומצה לינוליאית (18:2): 5.226875782 גרם
חומצה לינולנית (18:3): 0.212087199 גרם
חומצה פרינרית (18:4): 0.003122051 גרם
חומצה גדולאית (20:1): 0.086006276 גרם
חומצה ארכידונית (20:4): 0.10823112 גרם
חומצה איקוסאפנטאנואית (20:5): 0.004162735 גרם
חומצה ארוסית (22:1): 0.002081368 גרם
חומצה דוקוסאהקסאנואית (22:6): 0.007284787 גרם
לחות: 59.51551056 גרם
אחוז איבוד נוזלים: 8 %
חשוב לציין שמה שבריא עבור אדם כזה או אחר יכול להיות לא בריא לאחרים. דבר ראשון, מומלץ להתייעץ עם הרופא האישי או התזונאית האם בשר עוף, ירך, עם עור, מטוגן בשמן תירס להיות כחלק מן התפריט השבועי שלכם או אולי החודשי ואין לראות בכתבה הזאת המלצה אם לצורך את המוצר או לא.
אנרגיה (קלוריות): 263.7092896 קק"ל
שירותי רפואה פרטיים
יצירת קשר ושיתופי פעולה
נגישות
visibility_offהשבת את ההבזקים
titleסמן כותרות
settingsצבע רקע
zoom_outזום (הקטנה)
zoom_inזום (הגדלה)
remove_circle_outlineהקטנת גופן
add_circle_outlineהגדלת גופן
spellcheckגופן קריא
brightness_highניגודיות בהירה
brightness_lowניגודיות כהה
format_underlinedהוסף קו תחתון לקישורים
font_downloadסמן קישורים
הצטרפו עכשיו לקבוצת הווטסאפ שלנו והשארו מעודכנים בכל הנושאים החשובים ביותר בנושאי בריאות/רפואה/תזונה בריאה ועוד