דילוג לתוכן

מהו ערך תזונתי ל-100 גרם בשר עוף, כנף, ללא עצם, ללא עור, צלוי, נאכל בלי עור

כמה חלבון יש ב100 גרם בשר עוף, כנף, ללא עצם, ללא עור, צלוי, נאכל בלי עור?

ב-100 גרם בשר עוף, כנף, ללא עצם, ללא עור, צלוי, נאכל בלי עור יש 30.20999908 חלבון

ערך תזונתי בשר עוף, כנף, ללא עצם, ללא עור, צלוי, נאכל בלי עור ל- 100 גרם

מה זה ערך גליקמי?

האינדקס הגליקמי הוא מדד למהירות שבה מזון יעלה את רמת הסוכר בדם. מזון בעל אינדקס גליקמי גבוה יגרום לעלייה מהירה של רמת הסוכר בדם, בעוד שמזונות בעלי ערך גליקמי נמוך עשויים לקחת שעות או אפילו ימים עד שהם משפיעים על רמת הסוכר בדם. 

חלבון: 30.20999908 גרם

סך שומן: 8.06000042 גרם

פחמימות זמינות: 0 גרם

אנרגיה: 201 ק"קל

סיבים תזונתיים: 0 גרם

אלכוהול: 0 גרם

סוכרים: 0 גרם

כולסטרול: 84 מ"ג

סך פולאט: 4 מק"ג

פולאט: 4 גרם

אבץ: 2.119999886 מ"ג

אשלגן: 208 מ"ג

נתרן: 414 מ"ג

סלניום: 24.5 מק"ג

סידן: 16 מ"ג

ברזל: 1.149999976 מ"ג

זרחן: 165 מ"ג

מגנזיום: 21 מ"ג

נחושת: 0.054000001 מ"ג

שומן רווי: 2.240999937 גרם

שומן חד בלתי רווי: 2.588000059 גרם

שומן רב בלתי רווי: 1.764999986 גרם

קרוטן: 0 מק"ג

ויטמין (A -RAE): 18 מק"ג

ויטמין B1 (תיאמין): 0.046999998 מ"ג

ויטמין B2 (ריבופלאבין): 0.128000006 מ"ג

ויטמין B3 (ניאצין): 7.250999928 מ"ג

ויטמין B4 (כולין): 78.9 מ"ג

ויטמין (B6): 0.584999979 מ"ג

ויטמין (B12): 0.340000004 מק"ג

ויטמין (C): 0 מ"ג

ויטמין (D): 0.1 מק"ג

ויטמין (E): 0.270000011 מ"ג

ויטמין (K): 0.3 מק"ג

חומצה בוטירית (4:00): 0 גרם

חומצה קפרואית (6:00): 0 גרם

חומצה קפרילית (8:00): 0 גרם

חומצה קפרית (10:0): 0 גרם

חומצה לאורית (12:0): 0.01 גרם

חומצה מיריסטית (14:0): 0.068999998 גרם

חומצה פלמיטית (16:0): 1.51699996 גרם

חומצה פלמיטולאית (16:1): 0.298000008 גרם

חומצה סטיארית (18:0): 0.584999979 גרם

חומצה אוליאית (18:1): 2.191999912 גרם

חומצה לינוליאית (18:2): 1.279000044 גרם

חומצה לינולנית (18:3): 0.059999999 גרם

חומצה פרינרית (18:4): 0 גרם

חומצה גדולאית (20:1): 0.050000001 גרם

חומצה ארכידונית (20:4): 0.169 גרם

חומצה איקוסאפנטאנואית (20:5): 0.02 גרם

חומצה ארוסית (22:1): 0 גרם

חומצה דוקוסאהקסאנואית (22:6): 0.068999998 גרם

לחות: 62.25999832 גרם

האם בשר עוף, כנף, ללא עצם, ללא עור, צלוי, נאכל בלי עור נחשב מזון בריא

חשוב לציין שמה שבריא עבור אדם כזה או אחר יכול להיות לא בריא לאחרים. דבר ראשון, מומלץ להתייעץ עם הרופא האישי או התזונאית האם בשר עוף, כנף, ללא עצם, ללא עור, צלוי, נאכל בלי עור להיות כחלק מן התפריט השבועי שלכם או אולי החודשי ואין לראות בכתבה הזאת המלצה אם לצורך את המוצר או לא.

ערך תזונתי בשר עוף, כנף, ללא עצם, ללא עור, צלוי, נאכל בלי עור ל- 100 גרם

אנרגיה (קלוריות): 201 קק"ל

פחמימות: 0 גרם
כולסטרול: 84 גרם
שומן: 8.06000042 גרם
סיבים תזונתיים: 0 גרם
חלבון: 0 גרם
שומן רווי: 2.240999937 גרם
תכולת סוכר: 0 גרם
הצטרפו עכשיו לקבוצת הווטסאפ שלנו והשארו מעודכנים בכל הנושאים החשובים ביותר בנושאי בריאות/רפואה/תזונה בריאה ועוד
מדפלוס (MedPlus)
Logo

הצטרפו עכשיו לקבוצת הווטסאפ שלנו והשארו מעודכנים בכל הנושאים החשובים ביותר בנושאי בריאות/רפואה/תזונה בריאה ועוד