מהו ערך תזונתי ל-100 גרם בשר עוף, נאכל ללא העור, לפנ לחלק או לשיטת הבישול

כמה חלבון יש ב100 גרם בשר עוף, נאכל ללא העור, לפנ לחלק או לשיטת הבישול?

ב-100 גרם בשר עוף, נאכל ללא העור, לפנ לחלק או לשיטת הבישול יש 29.31999969 חלבון

ערך תזונתי בשר עוף, נאכל ללא העור, לפנ לחלק או לשיטת הבישול ל- 100 גרם

מה זה ערך גליקמי?

האינדקס הגליקמי הוא מדד למהירות שבה מזון יעלה את רמת הסוכר בדם. מזון בעל אינדקס גליקמי גבוה יגרום לעלייה מהירה של רמת הסוכר בדם, בעוד שמזונות בעלי ערך גליקמי נמוך עשויים לקחת שעות או אפילו ימים עד שהם משפיעים על רמת הסוכר בדם. 

חלבון: 29.31999969 גרם

סך שומן: 4.199999809 גרם

פחמימות זמינות: 0 גרם

אנרגיה: 161 ק"קל

סיבים תזונתיים: 0 גרם

אלכוהול: 0 גרם

סוכרים: 0 גרם

כולסטרול: 104 מ"ג

פולאט: 6 גרם

אבץ: 1.230000019 מ"ג

אשלגן: 342 מ"ג

נתרן: 501 מ"ג

סלניום: 32.3 מק"ג

סידן: 8 מ"ג

ברזל: 0.569999993 מ"ג

זרחן: 223 מ"ג

מגנזיום: 27 מ"ג

נחושת: 0.054000001 מ"ג

שומן רווי: 0.933000028 גרם

שומן חד בלתי רווי: 1.393000007 גרם

שומן רב בלתי רווי: 0.825999975 גרם

קרוטן: 0 מק"ג

ויטמין (A -RAE): 16 מק"ג

ויטמין B1 (תיאמין): 0.083999999 מ"ג

ויטמין B2 (ריבופלאבין): 0.215000004 מ"ג

ויטמין B3 (ניאצין): 8.961000443 מ"ג

ויטמין B4 (כולין): 72.3 מ"ג

ויטמין (B6): 0.781000018 מ"ג

ויטמין (B12): 0.270000011 מק"ג

ויטמין (C): 0 מ"ג

ויטמין (D): 0 מק"ג

ויטמין (E): 0.540000021 מ"ג

ויטמין (K): 0.8 מק"ג

חומצה בוטירית (4:00): 0 גרם

חומצה קפרואית (6:00): 0 גרם

חומצה קפרילית (8:00): 0 גרם

חומצה קפרית (10:0): 0.017999999 גרם

חומצה לאורית (12:0): 0.005 גרם

חומצה מיריסטית (14:0): 0.017999999 גרם

חומצה פלמיטית (16:0): 0.662 גרם

חומצה פלמיטולאית (16:1): 0.155000001 גרם

חומצה סטיארית (18:0): 0.213 גרם

חומצה אוליאית (18:1): 1.013000011 גרם

חומצה לינוליאית (18:2): 0.56400001 גרם

חומצה לינולנית (18:3): 0.024 גרם

חומצה פרינרית (18:4): 0 גרם

חומצה גדולאית (20:1): 0.016000001 גרם

חומצה ארכידונית (20:4): 0.078000002 גרם

חומצה איקוסאפנטאנואית (20:5): 0.003 גרם

חומצה ארוסית (22:1): 0 גרם

חומצה דוקוסאהקסאנואית (22:6): 0.006 גרם

לחות: 64.40000153 גרם

האם בשר עוף, נאכל ללא העור, לפנ לחלק או לשיטת הבישול נחשב מזון בריא

חשוב לציין שמה שבריא עבור אדם כזה או אחר יכול להיות לא בריא לאחרים. דבר ראשון, מומלץ להתייעץ עם הרופא האישי או התזונאית האם בשר עוף, נאכל ללא העור, לפנ לחלק או לשיטת הבישול להיות כחלק מן התפריט השבועי שלכם או אולי החודשי ואין לראות בכתבה הזאת המלצה אם לצורך את המוצר או לא.

ערך תזונתי בשר עוף, נאכל ללא העור, לפנ לחלק או לשיטת הבישול ל- 100 גרם

אנרגיה (קלוריות): 161 קק"ל

פחמימות: 0 גרם
כולסטרול: 104 גרם
שומן: 4.199999809 גרם
סיבים תזונתיים: 0 גרם
חלבון: 0 גרם
שומן רווי: 0.933000028 גרם
תכולת סוכר: 0 גרם
הצטרפו עכשיו לקבוצת הווטסאפ שלנו והשארו מעודכנים בכל הנושאים החשובים ביותר בנושאי בריאות/רפואה/תזונה בריאה ועוד
מדפלוס (MedPlus)
Logo

הצטרפו עכשיו לקבוצת הווטסאפ שלנו והשארו מעודכנים בכל הנושאים החשובים ביותר בנושאי בריאות/רפואה/תזונה בריאה ועוד