מהו ערך תזונתי ל-100 גרם בשר עוף, נאכל עם העור, לפנ לחלק או לשיטת הבישול

כמה חלבון יש ב100 גרם בשר עוף, נאכל עם העור, לפנ לחלק או לשיטת הבישול?

ב-100 גרם בשר עוף, נאכל עם העור, לפנ לחלק או לשיטת הבישול יש 27.94000053 חלבון

ערך תזונתי בשר עוף, נאכל עם העור, לפנ לחלק או לשיטת הבישול ל- 100 גרם

מה זה ערך גליקמי?

האינדקס הגליקמי הוא מדד למהירות שבה מזון יעלה את רמת הסוכר בדם. מזון בעל אינדקס גליקמי גבוה יגרום לעלייה מהירה של רמת הסוכר בדם, בעוד שמזונות בעלי ערך גליקמי נמוך עשויים לקחת שעות או אפילו ימים עד שהם משפיעים על רמת הסוכר בדם. 

חלבון: 27.94000053 גרם

סך שומן: 9.420000076 גרם

פחמימות זמינות: 0 גרם

אנרגיה: 204 ק"קל

סיבים תזונתיים: 0 גרם

אלכוהול: 0 גרם

סוכרים: 0 גרם

כולסטרול: 95 מ"ג

פולאט: 4 גרם

אבץ: 1.190000057 מ"ג

אשלגן: 245 מ"ג

נתרן: 401 מ"ג

סלניום: 24.6 מק"ג

סידן: 13 מ"ג

ברזל: 1.070000052 מ"ג

זרחן: 213 מ"ג

מגנזיום: 26 מ"ג

נחושת: 0.052999999 מ"ג

שומן רווי: 2.644999981 גרם

שומן חד בלתי רווי: 3.801000118 גרם

שומן רב בלתי רווי: 1.975000024 גרם

קרוטן: 0 מק"ג

ויטמין (A -RAE): 48 מק"ג

ויטמין B1 (תיאמין): 0.071000002 מ"ג

ויטמין B2 (ריבופלאבין): 0.136000007 מ"ג

ויטמין B3 (ניאצין): 10.89700031 מ"ג

ויטמין B4 (כולין): 70.9 מ"ג

ויטמין (B6): 0.518999994 מ"ג

ויטמין (B12): 0.349999994 מק"ג

ויטמין (C): 0 מ"ג

ויטמין (D): 0.1 מק"ג

ויטמין (E): 0.25 מ"ג

ויטמין (K): 1 מק"ג

חומצה בוטירית (4:00): 0 גרם

חומצה קפרואית (6:00): 0 גרם

חומצה קפרילית (8:00): 0 גרם

חומצה קפרית (10:0): 0 גרם

חומצה לאורית (12:0): 0.009 גרם

חומצה מיריסטית (14:0): 0.064999998 גרם

חומצה פלמיטית (16:0): 1.983999968 גרם

חומצה פלמיטולאית (16:1): 0.523000002 גרם

חומצה סטיארית (18:0): 0.528999984 גרם

חומצה אוליאית (18:1): 3.157999992 גרם

חומצה לינוליאית (18:2): 1.708999991 גרם

חומצה לינולנית (18:3): 0.077 גרם

חומצה פרינרית (18:4): 0.001 גרם

חומצה גדולאית (20:1): 0.078000002 גרם

חומצה ארכידונית (20:4): 0.075999998 גרם

חומצה איקוסאפנטאנואית (20:5): 0.009 גרם

חומצה ארוסית (22:1): 0 גרם

חומצה דוקוסאהקסאנואית (22:6): 0.024 גרם

לחות: 61.79999924 גרם

האם בשר עוף, נאכל עם העור, לפנ לחלק או לשיטת הבישול נחשב מזון בריא

חשוב לציין שמה שבריא עבור אדם כזה או אחר יכול להיות לא בריא לאחרים. דבר ראשון, מומלץ להתייעץ עם הרופא האישי או התזונאית האם בשר עוף, נאכל עם העור, לפנ לחלק או לשיטת הבישול להיות כחלק מן התפריט השבועי שלכם או אולי החודשי ואין לראות בכתבה הזאת המלצה אם לצורך את המוצר או לא.

ערך תזונתי בשר עוף, נאכל עם העור, לפנ לחלק או לשיטת הבישול ל- 100 גרם

אנרגיה (קלוריות): 204 קק"ל

פחמימות: 0 גרם
כולסטרול: 95 גרם
שומן: 9.420000076 גרם
סיבים תזונתיים: 0 גרם
חלבון: 0 גרם
שומן רווי: 2.644999981 גרם
תכולת סוכר: 0 גרם
הצטרפו עכשיו לקבוצת הווטסאפ שלנו והשארו מעודכנים בכל הנושאים החשובים ביותר בנושאי בריאות/רפואה/תזונה בריאה ועוד
מדפלוס (MedPlus)
Logo

הצטרפו עכשיו לקבוצת הווטסאפ שלנו והשארו מעודכנים בכל הנושאים החשובים ביותר בנושאי בריאות/רפואה/תזונה בריאה ועוד