כמה חלבון יש ב100 גרם בשר עוף, עם ירך, עם עצם,נאכל עם עור, מטוגן בשמן סויה?
ב-100 גרם בשר עוף, עם ירך, עם עצם,נאכל עם עור, מטוגן בשמן סויה יש 17.96902275 חלבון
מה זה ערך גליקמי?
האינדקס הגליקמי הוא מדד למהירות שבה מזון יעלה את רמת הסוכר בדם. מזון בעל אינדקס גליקמי גבוה יגרום לעלייה מהירה של רמת הסוכר בדם, בעוד שמזונות בעלי ערך גליקמי נמוך עשויים לקחת שעות או אפילו ימים עד שהם משפיעים על רמת הסוכר בדם.
חלבון: 17.96902275 גרם
סך שומן: 21.83765602 גרם
פחמימות זמינות: 0.271928281 גרם
אנרגיה: 273.717926 ק"קל
סיבים תזונתיים: 0 גרם
אלכוהול: 0 גרם
סוכרים: 0 גרם
כולסטרול: 106.5958862 מ"ג
איזולאוצין: 0.795118332 גרם
סך פולאט: 0 מק"ג
פולאט: 2.447354555 גרם
היסטידין: 0.505786598 גרם
לאוצין: 1.433605909 גרם
ליזין: 1.575008631 גרם
ארגינין: 1.258484125 גרם
ציסטאין: 0.199051514 גרם
פנילאלנין: 0.687434733 גרם
מתיונין: 0.476418376 גרם
סרין: 0.734206378 גרם
טריפטופן: 0.18164809 גרם
תראונין: 0.799469173 גרם
טירוזין: 0.629785895 גרם
ואלין: 0.831012845 גרם
אבץ: 1.404107094 מ"ג
אשלגן: 177.561203 מ"ג
נתרן: 529.4001465 מ"ג
סלניום: 20.55777931 מק"ג
סידן: 7.37251997 מ"ג
ברזל: 0.669480205 מ"ג
זרחן: 136.6167755 מ"ג
מגנזיום: 14.68992901 מ"ג
נחושת: 0.05597372 מ"ג
מנגן: 0.014720385 מ"ג
שומן רווי: 5.510935307 גרם
שומן חד בלתי רווי: 8.407816887 גרם
שומן רב בלתי רווי: 5.948326111 גרם
קרוטן: 0 מק"ג
ויטמין (A-IU): 67.87329865 יב"ל
ויטמין (A -RAE): 17.51218224 מק"ג
ויטמין B1 (תיאמין): 0.063522451 מ"ג
ויטמין B2 (ריבופלאבין): 0.094631039 מ"ג
ויטמין B3 (ניאצין): 3.269937754 מ"ג
ויטמין B4 (כולין): 49.71603394 מ"ג
ויטמין B5 (חומצה פנטותנית): 0.206665501 מ"ג
ויטמין (B6): 0.283077359 מ"ג
ויטמין (B12): 0.505786598 מק"ג
ויטמין (C): 0 מ"ג
ויטמין (D): 0.108771317 מק"ג
ויטמין (E): 0.536866188 מ"ג
ויטמין (K): 9.218586922 מק"ג
חומצה בוטירית (4:00): 0.001087713 גרם
חומצה קפרואית (6:00): 0 גרם
חומצה קפרילית (8:00): 0.001087713 גרם
חומצה קפרית (10:0): 0.003263139 גרם
חומצה לאורית (12:0): 0.008701705 גרם
חומצה מיריסטית (14:0): 0.100069612 גרם
חומצה פלמיטית (16:0): 4.213191509 גרם
חומצה פלמיטולאית (16:1): 1.065958977 גרם
חומצה סטיארית (18:0): 1.09178853 גרם
חומצה אוליאית (18:1): 7.193844318 גרם
חומצה לינוליאית (18:2): 5.288826942 גרם
חומצה לינולנית (18:3): 0.432204992 גרם
חומצה פרינרית (18:4): 0.003263139 גרם
חומצה גדולאית (20:1): 0.093627453 גרם
חומצה ארכידונית (20:4): 0.113122173 גרם
חומצה איקוסאפנטאנואית (20:5): 0.004350853 גרם
חומצה ארוסית (22:1): 0.002175426 גרם
חומצה דוקוסאהקסאנואית (22:6): 0.007613992 גרם
לחות: 57.92139435 גרם
אחוז איבוד נוזלים: 12 %
חשוב לציין שמה שבריא עבור אדם כזה או אחר יכול להיות לא בריא לאחרים. דבר ראשון, מומלץ להתייעץ עם הרופא האישי או התזונאית האם בשר עוף, עם ירך, עם עצם,נאכל עם עור, מטוגן בשמן סויה להיות כחלק מן התפריט השבועי שלכם או אולי החודשי ואין לראות בכתבה הזאת המלצה אם לצורך את המוצר או לא.
אנרגיה (קלוריות): 273.717926 קק"ל
שירותי רפואה פרטיים
יצירת קשר ושיתופי פעולה
נגישות
visibility_offהשבת את ההבזקים
titleסמן כותרות
settingsצבע רקע
zoom_outזום (הקטנה)
zoom_inזום (הגדלה)
remove_circle_outlineהקטנת גופן
add_circle_outlineהגדלת גופן
spellcheckגופן קריא
brightness_highניגודיות בהירה
brightness_lowניגודיות כהה
format_underlinedהוסף קו תחתון לקישורים
font_downloadסמן קישורים
הצטרפו עכשיו לקבוצת הווטסאפ שלנו והשארו מעודכנים בכל הנושאים החשובים ביותר בנושאי בריאות/רפואה/תזונה בריאה ועוד