מהו ערך תזונתי ל-100 גרם בשר עוף, רגל, ללא עצם, מטוגן, ללא ציפוי, נאכל ללא עור

כמה חלבון יש ב100 גרם בשר עוף, רגל, ללא עצם, מטוגן, ללא ציפוי, נאכל ללא עור?

ב-100 גרם בשר עוף, רגל, ללא עצם, מטוגן, ללא ציפוי, נאכל ללא עור יש 27.61000061 חלבון

ערך תזונתי בשר עוף, רגל, ללא עצם, מטוגן, ללא ציפוי, נאכל ללא עור ל- 100 גרם

מה זה ערך גליקמי?

האינדקס הגליקמי הוא מדד למהירות שבה מזון יעלה את רמת הסוכר בדם. מזון בעל אינדקס גליקמי גבוה יגרום לעלייה מהירה של רמת הסוכר בדם, בעוד שמזונות בעלי ערך גליקמי נמוך עשויים לקחת שעות או אפילו ימים עד שהם משפיעים על רמת הסוכר בדם. 

חלבון: 27.61000061 גרם

סך שומן: 9.220000267 גרם

פחמימות זמינות: 0 גרם

אנרגיה: 198 ק"קל

סיבים תזונתיים: 0 גרם

אלכוהול: 0 גרם

סוכרים: 0 גרם

כולסטרול: 129 מ"ג

סך פולאט: 9 מק"ג

פולאט: 3 גרם

אבץ: 2.559999943 מ"ג

אשלגן: 259 מ"ג

נתרן: 549 מ"ג

סלניום: 31.5 מק"ג

סידן: 11 מ"ג

ברזל: 0.959999979 מ"ג

זרחן: 197 מ"ג

מגנזיום: 22 מ"ג

נחושת: 0.083999999 מ"ג

שומן רווי: 2.371999979 גרם

שומן חד בלתי רווי: 3.523000002 גרם

שומן רב בלתי רווי: 2.305999994 גרם

קרוטן: 0 מק"ג

ויטמין (A -RAE): 11 מק"ג

ויטמין B1 (תיאמין): 0.090000004 מ"ג

ויטמין B2 (ריבופלאבין): 0.27700001 מ"ג

ויטמין B3 (ניאצין): 6.027999878 מ"ג

ויטמין B4 (כולין): 60.9 מ"ג

ויטמין (B6): 0.470999986 מ"ג

ויטמין (B12): 0.5 מק"ג

ויטמין (C): 0 מ"ג

ויטמין (D): 0.1 מק"ג

ויטמין (E): 0.560000002 מ"ג

ויטמין (K): 4.9 מק"ג

חומצה בוטירית (4:00): 0.001 גרם

חומצה קפרואית (6:00): 0 גרם

חומצה קפרילית (8:00): 0.001 גרם

חומצה קפרית (10:0): 0.004 גרם

חומצה לאורית (12:0): 0.004 גרם

חומצה מיריסטית (14:0): 0.032000002 גרם

חומצה פלמיטית (16:0): 1.503000021 גרם

חומצה פלמיטולאית (16:1): 0.282999992 גרם

חומצה סטיארית (18:0): 0.763999999 גרם

חומצה אוליאית (18:1): 3.198999882 גרם

חומצה לינוליאית (18:2): 1.968999982 גרם

חומצה לינולנית (18:3): 0.118000001 גרם

חומצה פרינרית (18:4): 0 גרם

חומצה גדולאית (20:1): 0.026000001 גרם

חומצה ארכידונית (20:4): 0.125 גרם

חומצה איקוסאפנטאנואית (20:5): 0.004 גרם

חומצה ארוסית (22:1): 0 גרם

חומצה דוקוסאהקסאנואית (22:6): 0.01 גרם

לחות: 62.09000015 גרם

האם בשר עוף, רגל, ללא עצם, מטוגן, ללא ציפוי, נאכל ללא עור נחשב מזון בריא

חשוב לציין שמה שבריא עבור אדם כזה או אחר יכול להיות לא בריא לאחרים. דבר ראשון, מומלץ להתייעץ עם הרופא האישי או התזונאית האם בשר עוף, רגל, ללא עצם, מטוגן, ללא ציפוי, נאכל ללא עור להיות כחלק מן התפריט השבועי שלכם או אולי החודשי ואין לראות בכתבה הזאת המלצה אם לצורך את המוצר או לא.

ערך תזונתי בשר עוף, רגל, ללא עצם, מטוגן, ללא ציפוי, נאכל ללא עור ל- 100 גרם

אנרגיה (קלוריות): 198 קק"ל

פחמימות: 0 גרם
כולסטרול: 129 גרם
שומן: 9.220000267 גרם
סיבים תזונתיים: 0 גרם
חלבון: 0 גרם
שומן רווי: 2.371999979 גרם
תכולת סוכר: 0 גרם
הצטרפו עכשיו לקבוצת הווטסאפ שלנו והשארו מעודכנים בכל הנושאים החשובים ביותר בנושאי בריאות/רפואה/תזונה בריאה ועוד
מדפלוס (MedPlus)
Logo

הצטרפו עכשיו לקבוצת הווטסאפ שלנו והשארו מעודכנים בכל הנושאים החשובים ביותר בנושאי בריאות/רפואה/תזונה בריאה ועוד