האינדקס הגליקמי הוא מדד למהירות שבה מזון יעלה את רמת הסוכר בדם. מזון בעל אינדקס גליקמי גבוה יגרום לעלייה מהירה של רמת הסוכר בדם, בעוד שמזונות בעלי ערך גליקמי נמוך עשויים לקחת שעות או אפילו ימים עד שהם משפיעים על רמת הסוכר בדם.
חלבון: 0 גרם
סך שומן: 0 גרם
פחמימות זמינות: 31.10000038 גרם
אנרגיה: 132 ק"קל
אלכוהול: 0 גרם
סוכרים: 26.1 גרם
סך פולאט: 3.912225723 מק"ג
נתרן: 11 מ"ג
שומן רווי: 0 גרם
ויטמין (A -RAE): 1.8 מק"ג
האם גלידה, שרבט פירות, נסטלה נחשב מזון בריא
חשוב לציין שמה שבריא עבור אדם כזה או אחר יכול להיות לא בריא לאחרים. דבר ראשון, מומלץ להתייעץ עם הרופא האישי או התזונאית האם גלידה, שרבט פירות, נסטלה להיות כחלק מן התפריט השבועי שלכם או אולי החודשי ואין לראות בכתבה הזאת המלצה אם לצורך את המוצר או לא.