מהו ערך תזונתי ל-100 גרם דאבו, לחם אתיופי

כמה חלבון יש ב100 גרם דאבו, לחם אתיופי?

ב-100 גרם דאבו, לחם אתיופי יש 5.226568222 חלבון

ערך תזונתי דאבו, לחם אתיופי ל- 100 גרם

מה זה ערך גליקמי?

האינדקס הגליקמי הוא מדד למהירות שבה מזון יעלה את רמת הסוכר בדם. מזון בעל אינדקס גליקמי גבוה יגרום לעלייה מהירה של רמת הסוכר בדם, בעוד שמזונות בעלי ערך גליקמי נמוך עשויים לקחת שעות או אפילו ימים עד שהם משפיעים על רמת הסוכר בדם. 

חלבון: 5.226568222 גרם

סך שומן: 2.894490957 גרם

פחמימות זמינות: 30.65364647 גרם

אנרגיה: 177.423645 ק"קל

סיבים תזונתיים: 1.175779939 גרם

אלכוהול: 0 גרם

פרוקטוז: 0.004367816 גרם

סוכרים: 1.370410562 גרם

כולסטרול: 67.70114899 מ"ג

איזולאוצין: 0.202484399 גרם

סך פולאט: 0 מק"ג

פולאט: 27.937603 גרם

היסטידין: 0.120333336 גרם

לאוצין: 0.379083753 גרם

ליזין: 0.179254517 גרם

ארגינין: 0.24124302 גרם

ציסטאין: 0.104830869 גרם

פנילאלנין: 0.254602641 גרם

מתיונין: 0.098126434 גרם

סרין: 0.294216752 גרם

טריפטופן: 0.063310347 גרם

תראונין: 0.161775038 גרם

טירוזין: 0.169899836 גרם

ואלין: 0.23224467 גרם

אבץ: 0.459267378 מ"ג

אשלגן: 53.19047546 מ"ג

נתרן: 298.4318542 מ"ג

סלניום: 16.91141129 מק"ג

סידן: 30.45664787 מ"ג

ברזל: 0.660826862 מ"ג

זרחן: 84.16864014 מ"ג

מגנזיום: 11.39426136 מ"ג

נחושת: 0.063727818 מ"ג

מנגן: 0.287159264 מ"ג

שומן רווי: 0.789639533 גרם

שומן חד בלתי רווי: 0.971447468 גרם

שומן רב בלתי רווי: 0.899202824 גרם

קרוטן: 5.216420174 מק"ג

ויטמין (A-IU): 0 יב"ל

ויטמין (A -RAE): 19.01871872 מק"ג

ויטמין B1 (תיאמין): 0.098109357 מ"ג

ויטמין B2 (ריבופלאבין): 0.052398194 מ"ג

ויטמין B3 (ניאצין): 0.658833504 מ"ג

ויטמין B4 (כולין): 55.40985107 מ"ג

ויטמין B5 (חומצה פנטותנית): 0.41459769 מ"ג

ויטמין (B6): 0.043602627 מ"ג

ויטמין (B12): 0.121962234 מק"ג

ויטמין (C): 0.001231527 מ"ג

ויטמין (D): 0.336945802 מק"ג

ויטמין (E): 0.251789808 מ"ג

ויטמין (K): 1.673398972 מק"ג

חומצה בוטירית (4:00): 0 גרם

חומצה קפרואית (6:00): 0 גרם

חומצה קפרילית (8:00): 0.000561576 גרם

חומצה קפרית (10:0): 0.000561576 גרם

חומצה לאורית (12:0): 0.000762726 גרם

חומצה מיריסטית (14:0): 0.006489327 גרם

חומצה פלמיטית (16:0): 0.57510674 גרם

חומצה פלמיטולאית (16:1): 0.066677339 גרם

חומצה סטיארית (18:0): 0.190995082 גרם

חומצה אוליאית (18:1): 0.895431876 גרם

חומצה לינוליאית (18:2): 0.793245494 גרם

חומצה לינולנית (18:3): 0.070835799 גרם

חומצה פרינרית (18:4): 0 גרם

חומצה גדולאית (20:1): 0.007279146 גרם

חומצה ארכידונית (20:4): 0.027330048 גרם

חומצה איקוסאפנטאנואית (20:5): 0.000686371 גרם

חומצה ארוסית (22:1): 0.000561576 גרם

חומצה דוקוסאהקסאנואית (22:6): 0.0071133 גרם

לחות: 58.04951477 גרם

אחוז איבוד נוזלים: 13 %

האם דאבו, לחם אתיופי נחשב מזון בריא

חשוב לציין שמה שבריא עבור אדם כזה או אחר יכול להיות לא בריא לאחרים. דבר ראשון, מומלץ להתייעץ עם הרופא האישי או התזונאית האם דאבו, לחם אתיופי להיות כחלק מן התפריט השבועי שלכם או אולי החודשי ואין לראות בכתבה הזאת המלצה אם לצורך את המוצר או לא.

ערך תזונתי דאבו, לחם אתיופי ל- 100 גרם

אנרגיה (קלוריות): 177.423645 קק"ל

פחמימות: 30.65364647 גרם
כולסטרול: 67.70114899 גרם
שומן: 2.894490957 גרם
סיבים תזונתיים: 1.175779939 גרם
חלבון: 1.175779939 גרם
שומן רווי: 0.789639533 גרם
תכולת סוכר: 1.370410562 גרם
הצטרפו עכשיו לקבוצת הווטסאפ שלנו והשארו מעודכנים בכל הנושאים החשובים ביותר בנושאי בריאות/רפואה/תזונה בריאה ועוד
מדפלוס (MedPlus)
Logo

הצטרפו עכשיו לקבוצת הווטסאפ שלנו והשארו מעודכנים בכל הנושאים החשובים ביותר בנושאי בריאות/רפואה/תזונה בריאה ועוד