כמה חלבון יש ב100 גרם דייסה מקמח שעורה,סמנה ומים, גנפו אתיופי?
ב-100 גרם דייסה מקמח שעורה,סמנה ומים, גנפו אתיופי יש 2.076846361 חלבון
מה זה ערך גליקמי?
האינדקס הגליקמי הוא מדד למהירות שבה מזון יעלה את רמת הסוכר בדם. מזון בעל אינדקס גליקמי גבוה יגרום לעלייה מהירה של רמת הסוכר בדם, בעוד שמזונות בעלי ערך גליקמי נמוך עשויים לקחת שעות או אפילו ימים עד שהם משפיעים על רמת הסוכר בדם.
חלבון: 2.076846361 גרם
סך שומן: 7.805389404 גרם
פחמימות זמינות: 14.21157551 גרם
אנרגיה: 137.6247406 ק"קל
סיבים תזונתיים: 1.417165637 גרם
אלכוהול: 0 גרם
סוכרים: 0.119760476 גרם
כולסטרול: 19.16167641 מ"ג
איזולאוצין: 0.07352794 גרם
סך פולאט: 0 מק"ג
פולאט: 6.827963829 גרם
היסטידין: 0.055688623 גרם
לאוצין: 0.151122749 גרם
ליזין: 0.108632736 גרם
ארגינין: 0.168013975 גרם
ציסטאין: 0.031561874 גרם
פנילאלנין: 0.045958083 גרם
מתיונין: 0.059406187 גרם
סרין: 0.094136722 גרם
טריפטופן: 0.026646705 גרם
תראונין: 0.082410179 גרם
טירוזין: 0.069311373 גרם
ואלין: 0.102020957 גרם
אבץ: 0.420941472 מ"ג
אשלגן: 45.42681122 מ"ג
נתרן: 202.0525513 מ"ג
סלניום: 7.549201488 מק"ג
סידן: 14.59261417 מ"ג
ברזל: 0.943463027 מ"ג
זרחן: 60.71836472 מ"ג
מגנזיום: 22.06566811 מ"ג
נחושת: 0.054283101 מ"ג
מנגן: 0.255256146 מ"ג
שומן רווי: 4.714869976 גרם
שומן חד בלתי רווי: 2.200099707 גרם
שומן רב בלתי רווי: 0.462524951 גרם
קרוטן: 16.37922096 מק"ג
ויטמין (A-IU): 2.967983961 יב"ל
ויטמין (A -RAE): 63.03393173 מק"ג
ויטמין B1 (תיאמין): 0.055583827 מ"ג
ויטמין B2 (ריבופלאבין): 0.043408182 מ"ג
ויטמין B3 (ניאצין): 1.125374198 מ"ג
ויטמין B4 (כולין): 1.669161677 מ"ג
ויטמין B5 (חומצה פנטותנית): 0.115918159 מ"ג
ויטמין (B6): 0.117739514 מ"ג
ויטמין (B12): 0.000748503 מק"ג
ויטמין (C): 0.107784435 מ"ג
ויטמין (D): 0.134730533 מק"ג
ויטמין (E): 0.320958078 מ"ג
ויטמין (K): 1.073253512 מק"ג
חומצה בוטירית (4:00): 0.241467074 גרם
חומצה קפרואית (6:00): 0.142964065 גרם
חומצה קפרילית (8:00): 0.083233528 גרם
חומצה קפרית (10:0): 0.186751485 גרם
חומצה לאורית (12:0): 0.210054889 גרם
חומצה מיריסטית (14:0): 0.750673652 גרם
חומצה פלמיטית (16:0): 2.027395248 גרם
חומצה פלמיטולאית (16:1): 0.167764455 גרם
חומצה סטיארית (18:0): 0.90538919 גרם
חומצה אוליאית (18:1): 1.913722396 גרם
חומצה לינוליאית (18:2): 0.335853279 גרם
חומצה לינולנית (18:3): 0.126871258 גרם
חומצה פרינרית (18:4): 0 גרם
חומצה גדולאית (20:1): 0 גרם
חומצה ארכידונית (20:4): 0 גרם
חומצה איקוסאפנטאנואית (20:5): 0 גרם
חומצה ארוסית (22:1): 0 גרם
חומצה דוקוסאהקסאנואית (22:6): 0 גרם
לחות: 72.4890213 גרם
אחוז איבוד נוזלים: 10 %
חשוב לציין שמה שבריא עבור אדם כזה או אחר יכול להיות לא בריא לאחרים. דבר ראשון, מומלץ להתייעץ עם הרופא האישי או התזונאית האם דייסה מקמח שעורה,סמנה ומים, גנפו אתיופי להיות כחלק מן התפריט השבועי שלכם או אולי החודשי ואין לראות בכתבה הזאת המלצה אם לצורך את המוצר או לא.
אנרגיה (קלוריות): 137.6247406 קק"ל
שירותי רפואה פרטיים
יצירת קשר ושיתופי פעולה
נגישות
visibility_offהשבת את ההבזקים
titleסמן כותרות
settingsצבע רקע
zoom_outזום (הקטנה)
zoom_inזום (הגדלה)
remove_circle_outlineהקטנת גופן
add_circle_outlineהגדלת גופן
spellcheckגופן קריא
brightness_highניגודיות בהירה
brightness_lowניגודיות כהה
format_underlinedהוסף קו תחתון לקישורים
font_downloadסמן קישורים
הצטרפו עכשיו לקבוצת הווטסאפ שלנו והשארו מעודכנים בכל הנושאים החשובים ביותר בנושאי בריאות/רפואה/תזונה בריאה ועוד