מה זה ערך גליקמי?
האינדקס הגליקמי הוא מדד למהירות שבה מזון יעלה את רמת הסוכר בדם. מזון בעל אינדקס גליקמי גבוה יגרום לעלייה מהירה של רמת הסוכר בדם, בעוד שמזונות בעלי ערך גליקמי נמוך עשויים לקחת שעות או אפילו ימים עד שהם משפיעים על רמת הסוכר בדם.
חלבון: 4.9 גרם
סך שומן: 1.5 גרם
פחמימות זמינות: 10 גרם
אנרגיה: 75 ק"קל
סיבים תזונתיים: 0.899999976 גרם
אלכוהול: 0 גרם
סוכרים: 10 גרם
כולסטרול: 5.800000191 מ"ג
איזולאוצין: 0.289 גרם
סך פולאט: 14.14050865 מק"ג
פולאט: 6.521999836 גרם
היסטידין: 0.131 גרם
לאוצין: 0.534 גרם
ליזין: 0.475 גרם
ארגינין: 0.159 גרם
ציסטאין: 0.048 גרם
פנילאלנין: 0.289 גרם
מתיונין: 0.156 גרם
סרין: 0.328 גרם
טריפטופן: 0.03 גרם
תראונין: 0.218 גרם
טירוזין: 0.267 גרם
ואלין: 0.438 גרם
אבץ: 0.535000026 מ"ג
אשלגן: 130.7 מ"ג
נתרן: 56 מ"ג
סלניום: 2.022 מק"ג
סידן: 160 מ"ג
ברזל: 0.046 מ"ג
זרחן: 86.73899841 מ"ג
מגנזיום: 10.43500042 מ"ג
נחושת: 0.052000001 מ"ג
מנגן: 0.042 מ"ג
שומן רווי: 1 גרם
שומן חד בלתי רווי: 0.412 גרם
שומן רב בלתי רווי: 0.043000001 גרם
ויטמין (A-IU): 63.83000183 יב"ל
ויטמין B1 (תיאמין): 0.027000001 מ"ג
ויטמין B2 (ריבופלאבין): 0.128999993 מ"ג
ויטמין B3 (ניאצין): 0.068000004 מ"ג
ויטמין B5 (חומצה פנטותנית): 0.355 מ"ג
ויטמין (B6): 0.028999999 מ"ג
ויטמין (B12): 0.338999987 מק"ג
ויטמין (C): 0.456999987 מ"ג
חומצה בוטירית (4:00): 0.045000002 גרם
חומצה קפרואית (6:00): 0.030999999 גרם
חומצה קפרילית (8:00): 0.018999999 גרם
חומצה קפרית (10:0): 0.043000001 גרם
חומצה לאורית (12:0): 0.050999999 גרם
חומצה מיריסטית (14:0): 0.158999994 גרם
חומצה פלמיטית (16:0): 0.409000009 גרם
חומצה פלמיטולאית (16:1): 0.033 גרם
חומצה סטיארית (18:0): 0.145999998 גרם
חומצה אוליאית (18:1): 0.342999995 גרם
חומצה לינוליאית (18:2): 0.029999999 גרם
חומצה לינולנית (18:3): 0.013 גרם
חומצה ארכידונית (20:4): 0 גרם
לחות: 80.30000305 גרם
חשוב לציין שמה שבריא עבור אדם כזה או אחר יכול להיות לא בריא לאחרים. דבר ראשון, מומלץ להתייעץ עם הרופא האישי או התזונאית האם יוגורט יופלה לבן, 1.5% שומן, במתיקות מעודנת, תנובה להיות כחלק מן התפריט השבועי שלכם או אולי החודשי ואין לראות בכתבה הזאת המלצה אם לצורך את המוצר או לא.
אנרגיה (קלוריות): 75 קק"ל
שירותי רפואה פרטיים
יצירת קשר ושיתופי פעולה