דילוג לתוכן

מהו ערך תזונתי ל-100 גרם יוגורט קפוא, בסיס להכנת גלידת יוגורט, (פרוזן), שטראוס

כמה חלבון יש ב100 גרם יוגורט קפוא, בסיס להכנת גלידת יוגורט, (פרוזן), שטראוס?

ב-100 גרם יוגורט קפוא, בסיס להכנת גלידת יוגורט, (פרוזן), שטראוס יש 3.5 חלבון

ערך תזונתי יוגורט קפוא, בסיס להכנת גלידת יוגורט, (פרוזן), שטראוס ל- 100 גרם

מה זה ערך גליקמי?

האינדקס הגליקמי הוא מדד למהירות שבה מזון יעלה את רמת הסוכר בדם. מזון בעל אינדקס גליקמי גבוה יגרום לעלייה מהירה של רמת הסוכר בדם, בעוד שמזונות בעלי ערך גליקמי נמוך עשויים לקחת שעות או אפילו ימים עד שהם משפיעים על רמת הסוכר בדם. 

חלבון: 3.5 גרם

סך שומן: 0.5 גרם

פחמימות זמינות: 24.8 גרם

אנרגיה: 118 ק"קל

סיבים תזונתיים: 0 גרם

אלכוהול: 0 גרם

סוכרים: 24.8 גרם

כולסטרול: 3.36 מ"ג

איזולאוצין: 0.29409611 גרם

פולאט: 5.53 גרם

היסטידין: 0.071296296 גרם

לאוצין: 0.543707094 גרם

ליזין: 0.257098765 גרם

ארגינין: 0.086419753 גרם

ציסטאין: 0.025925926 גרם

פנילאלנין: 0.15627572 גרם

מתיונין: 0.084259259 גרם

סרין: 0.177160494 גרם

טריפטופן: 0.015843621 גרם

תראונין: 0.117386831 גרם

טירוזין: 0.144753086 גרם

ואלין: 0.236934156 גרם

אבץ: 0.442 מ"ג

אשלגן: 191.35 מ"ג

סידן: 136.05 מ"ג

ברזל: 0.044 מ"ג

זרחן: 103.97 מ"ג

מגנזיום: 12.12 מ"ג

נחושת: 0.02 מ"ג

שומן רווי: 0.31 גרם

שומן חד בלתי רווי: 0.141 גרם

שומן רב בלתי רווי: 0.018 גרם

קרוטן: 1.22 מק"ג

ויטמין (A -RAE): 4.88 מק"ג

ויטמין B1 (תיאמין): 0.044 מ"ג

ויטמין B2 (ריבופלאבין): 0.17 מ"ג

ויטמין B3 (ניאצין): 0.102 מ"ג

ויטמין (B6): 0.039 מ"ג

ויטמין (B12): 0.43 מק"ג

ויטמין (C): 0.774 מ"ג

ויטמין (E): 0.12 מ"ג

חומצה בוטירית (4:00): 0.016 גרם

חומצה קפרואית (6:00): 0.008 גרם

חומצה קפרילית (8:00): 0.005 גרם

חומצה קפרית (10:0): 0.012 גרם

חומצה לאורית (12:0): 0.013 גרם

חומצה מיריסטית (14:0): 0.05 גרם

חומצה פלמיטית (16:0): 0.134 גרם

חומצה פלמיטולאית (16:1): 0.012 גרם

חומצה סטיארית (18:0): 0.059 גרם

חומצה אוליאית (18:1): 0.122 גרם

חומצה לינוליאית (18:2): 0.01 גרם

חומצה לינולנית (18:3): 0.007 גרם

חומצה פרינרית (18:4): 0 גרם

חומצה גדולאית (20:1): 0 גרם

חומצה ארכידונית (20:4): 0 גרם

חומצה איקוסאפנטאנואית (20:5): 0 גרם

חומצה ארוסית (22:1): 0 גרם

חומצה דוקוסאהקסאנואית (22:6): 0 גרם

לחות: 70.2 גרם

האם יוגורט קפוא, בסיס להכנת גלידת יוגורט, (פרוזן), שטראוס נחשב מזון בריא

חשוב לציין שמה שבריא עבור אדם כזה או אחר יכול להיות לא בריא לאחרים. דבר ראשון, מומלץ להתייעץ עם הרופא האישי או התזונאית האם יוגורט קפוא, בסיס להכנת גלידת יוגורט, (פרוזן), שטראוס להיות כחלק מן התפריט השבועי שלכם או אולי החודשי ואין לראות בכתבה הזאת המלצה אם לצורך את המוצר או לא.

ערך תזונתי יוגורט קפוא, בסיס להכנת גלידת יוגורט, (פרוזן), שטראוס ל- 100 גרם

אנרגיה (קלוריות): 118 קק"ל

פחמימות: 24.8 גרם
כולסטרול: 3.36 גרם
שומן: 0.5 גרם
סיבים תזונתיים: 0 גרם
חלבון: 0 גרם
שומן רווי: 0.31 גרם
תכולת סוכר: 24.8 גרם
הצטרפו עכשיו לקבוצת הווטסאפ שלנו והשארו מעודכנים בכל הנושאים החשובים ביותר בנושאי בריאות/רפואה/תזונה בריאה ועוד
מדפלוס (MedPlus)
Logo

הצטרפו עכשיו לקבוצת הווטסאפ שלנו והשארו מעודכנים בכל הנושאים החשובים ביותר בנושאי בריאות/רפואה/תזונה בריאה ועוד