כמה חלבון יש ב100 גרם ירקות טמפורה?
ב-100 גרם ירקות טמפורה יש 3.599999905 חלבון
מה זה ערך גליקמי?
האינדקס הגליקמי הוא מדד למהירות שבה מזון יעלה את רמת הסוכר בדם. מזון בעל אינדקס גליקמי גבוה יגרום לעלייה מהירה של רמת הסוכר בדם, בעוד שמזונות בעלי ערך גליקמי נמוך עשויים לקחת שעות או אפילו ימים עד שהם משפיעים על רמת הסוכר בדם.
חלבון: 3.599999905 גרם
סך שומן: 15.18999958 גרם
פחמימות זמינות: 18.10000038 גרם
אנרגיה: 228 ק"קל
סיבים תזונתיים: 1.600000024 גרם
אלכוהול: 0 גרם
סוכרים: 1.52 גרם
כולסטרול: 36 מ"ג
סך פולאט: 46 מק"ג
פולאט: 41 גרם
אבץ: 0.379999995 מ"ג
אשלגן: 161 מ"ג
נתרן: 12 מ"ג
סלניום: 9.8 מק"ג
סידן: 21 מ"ג
ברזל: 1.340000033 מ"ג
זרחן: 59 מ"ג
מגנזיום: 14 מ"ג
נחושת: 0.086000003 מ"ג
שומן רווי: 2.207999945 גרם
שומן חד בלתי רווי: 6.070000172 גרם
שומן רב בלתי רווי: 6.309000015 גרם
קרוטן: 564 מק"ג
ויטמין (A -RAE): 86 מק"ג
ויטמין B1 (תיאמין): 0.163000003 מ"ג
ויטמין B2 (ריבופלאבין): 0.164000005 מ"ג
ויטמין B3 (ניאצין): 1.514999986 מ"ג
ויטמין B4 (כולין): 33.2 מ"ג
ויטמין (B6): 0.097999997 מ"ג
ויטמין (B12): 0.059999999 מק"ג
ויטמין (C): 14.39999962 מ"ג
ויטמין (D): 0.2 מק"ג
ויטמין (E): 1.950000048 מ"ג
ויטמין (K): 25.2 מק"ג
חומצה בוטירית (4:00): 0 גרם
חומצה קפרואית (6:00): 0 גרם
חומצה קפרילית (8:00): 0 גרם
חומצה קפרית (10:0): 0.002 גרם
חומצה לאורית (12:0): 0 גרם
חומצה מיריסטית (14:0): 0.005 גרם
חומצה פלמיטית (16:0): 1.537999988 גרם
חומצה פלמיטולאית (16:1): 0.061999999 גרם
חומצה סטיארית (18:0): 0.526000023 גרם
חומצה אוליאית (18:1): 5.925000191 גרם
חומצה לינוליאית (18:2): 5.473999977 גרם
חומצה לינולנית (18:3): 0.816999972 גרם
חומצה פרינרית (18:4): 0 גרם
חומצה גדולאית (20:1): 0.079000004 גרם
חומצה ארכידונית (20:4): 0.015 גרם
חומצה איקוסאפנטאנואית (20:5): 0 גרם
חומצה ארוסית (22:1): 0 גרם
חומצה דוקוסאהקסאנואית (22:6): 0.004 גרם
לחות: 60.97000122 גרם
חשוב לציין שמה שבריא עבור אדם כזה או אחר יכול להיות לא בריא לאחרים. דבר ראשון, מומלץ להתייעץ עם הרופא האישי או התזונאית האם ירקות טמפורה להיות כחלק מן התפריט השבועי שלכם או אולי החודשי ואין לראות בכתבה הזאת המלצה אם לצורך את המוצר או לא.
אנרגיה (קלוריות): 228 קק"ל
שירותי רפואה פרטיים
יצירת קשר ושיתופי פעולה