כמה חלבון יש ב100 גרם לביבות תפוחי אדמה ובצל ירוק מטוגנות בשמן קנולה?
ב-100 גרם לביבות תפוחי אדמה ובצל ירוק מטוגנות בשמן קנולה יש 3.489778042 חלבון
מה זה ערך גליקמי?
האינדקס הגליקמי הוא מדד למהירות שבה מזון יעלה את רמת הסוכר בדם. מזון בעל אינדקס גליקמי גבוה יגרום לעלייה מהירה של רמת הסוכר בדם, בעוד שמזונות בעלי ערך גליקמי נמוך עשויים לקחת שעות או אפילו ימים עד שהם משפיעים על רמת הסוכר בדם.
חלבון: 3.489778042 גרם
סך שומן: 13.10746193 גרם
פחמימות זמינות: 19.67109489 גרם
אנרגיה: 208.5242767 ק"קל
סיבים תזונתיים: 2.45894599 גרם
אלכוהול: 0 גרם
פרוקטוז: 0.243411928 גרם
סוכרים: 1.007600546 גרם
כולסטרול: 29.40915489 מ"ג
איזולאוצין: 0.137317613 גרם
סך פולאט: 0 מק"ג
פולאט: 27.27156639 גרם
היסטידין: 0.06976144 גרם
לאוצין: 0.217603326 גרם
ליזין: 0.192156732 גרם
ארגינין: 0.189506248 גרם
ציסטאין: 0.052367546 גרם
פנילאלנין: 0.156803057 גרם
מתיונין: 0.069377251 גרם
סרין: 0.17521359 גרם
טריפטופן: 0.040184464 גרם
תראונין: 0.125886276 גרם
טירוזין: 0.102353677 גרם
ואלין: 0.190049931 גרם
אבץ: 0.453092903 מ"ג
אשלגן: 443.5922241 מ"ג
נתרן: 288.0277405 מ"ג
סלניום: 4.037032127 מק"ג
סידן: 25.29403687 מ"ג
ברזל: 1.144368887 מ"ג
זרחן: 77.45769501 מ"ג
מגנזיום: 25.94729614 מ"ג
נחושת: 0.122527048 מ"ג
מנגן: 0.189438283 מ"ג
שומן רווי: 1.156791925 גרם
שומן חד בלתי רווי: 8.024040222 גרם
שומן רב בלתי רווי: 3.650511742 גרם
קרוטן: 126.1418152 מק"ג
ויטמין (A-IU): 1.497919559 יב"ל
ויטמין (A -RAE): 20.95977783 מק"ג
ויטמין B1 (תיאמין): 0.084465325 מ"ג
ויטמין B2 (ריבופלאבין): 0.058575243 מ"ג
ויטמין B3 (ניאצין): 1.107786059 מ"ג
ויטמין B4 (כולין): 35.69972229 מ"ג
ויטמין B5 (חומצה פנטותנית): 0.426604718 מ"ג
ויטמין (B6): 0.297679871 מ"ג
ויטמין B7 (ביוטין): 0.006380028 מ"ג
ויטמין (B12): 0.070360608 מק"ג
ויטמין (C): 21.09961891 מ"ג
ויטמין (D): 0.158113733 מק"ג
ויטמין (E): 2.28945899 מ"ג
ויטמין (K): 53.35936356 מק"ג
חומצה בוטירית (4:00): 0.000316227 גרם
חומצה קפרואית (6:00): 0 גרם
חומצה קפרילית (8:00): 0.000316227 גרם
חומצה קפרית (10:0): 0.001410541 גרם
חומצה לאורית (12:0): 0.002808599 גרם
חומצה מיריסטית (14:0): 0.003753121 גרם
חומצה פלמיטית (16:0): 0.725363374 גרם
חומצה פלמיטולאית (16:1): 0.043056864 גרם
חומצה סטיארית (18:0): 0.323678225 גרם
חומצה אוליאית (18:1): 7.816481113 גרם
חומצה לינוליאית (18:2): 2.495536566 גרם
חומצה לינולנית (18:3): 1.129675508 גרם
חומצה פרינרית (18:4): 0 גרם
חומצה גדולאית (20:1): 0.162877947 גרם
חומצה ארכידונית (20:4): 0.01486269 גרם
חומצה איקוסאפנטאנואית (20:5): 0 גרם
חומצה ארוסית (22:1): 0 גרם
חומצה דוקוסאהקסאנואית (22:6): 0.004585298 גרם
לחות: 59.27272034 גרם
אחוז איבוד נוזלים: 25 %
חשוב לציין שמה שבריא עבור אדם כזה או אחר יכול להיות לא בריא לאחרים. דבר ראשון, מומלץ להתייעץ עם הרופא האישי או התזונאית האם לביבות תפוחי אדמה ובצל ירוק מטוגנות בשמן קנולה להיות כחלק מן התפריט השבועי שלכם או אולי החודשי ואין לראות בכתבה הזאת המלצה אם לצורך את המוצר או לא.
אנרגיה (קלוריות): 208.5242767 קק"ל
שירותי רפואה פרטיים
יצירת קשר ושיתופי פעולה
נגישות
visibility_offהשבת את ההבזקים
titleסמן כותרות
settingsצבע רקע
zoom_outזום (הקטנה)
zoom_inזום (הגדלה)
remove_circle_outlineהקטנת גופן
add_circle_outlineהגדלת גופן
spellcheckגופן קריא
brightness_highניגודיות בהירה
brightness_lowניגודיות כהה
format_underlinedהוסף קו תחתון לקישורים
font_downloadסמן קישורים
הצטרפו עכשיו לקבוצת הווטסאפ שלנו והשארו מעודכנים בכל הנושאים החשובים ביותר בנושאי בריאות/רפואה/תזונה בריאה ועוד