כמה חלבון יש ב100 גרם לביבות תפוחי אדמה ובצל ירוק מטוגנות בשמן סויה?
ב-100 גרם לביבות תפוחי אדמה ובצל ירוק מטוגנות בשמן סויה יש 3.489778042 חלבון
מה זה ערך גליקמי?
האינדקס הגליקמי הוא מדד למהירות שבה מזון יעלה את רמת הסוכר בדם. מזון בעל אינדקס גליקמי גבוה יגרום לעלייה מהירה של רמת הסוכר בדם, בעוד שמזונות בעלי ערך גליקמי נמוך עשויים לקחת שעות או אפילו ימים עד שהם משפיעים על רמת הסוכר בדם.
חלבון: 3.489778042 גרם
סך שומן: 13.10746193 גרם
פחמימות זמינות: 19.67109489 גרם
אנרגיה: 208.5242767 ק"קל
סיבים תזונתיים: 2.45894599 גרם
אלכוהול: 0 גרם
פרוקטוז: 0.243411928 גרם
סוכרים: 1.007600546 גרם
כולסטרול: 29.40915489 מ"ג
איזולאוצין: 0.137317613 גרם
סך פולאט: 0 מק"ג
פולאט: 27.06074905 גרם
היסטידין: 0.06976144 גרם
לאוצין: 0.217603326 גרם
ליזין: 0.192156732 גרם
ארגינין: 0.189506248 גרם
ציסטאין: 0.052367546 גרם
פנילאלנין: 0.156803057 גרם
מתיונין: 0.069377251 גרם
סרין: 0.17521359 גרם
טריפטופן: 0.040184464 גרם
תראונין: 0.125886276 גרם
טירוזין: 0.102353677 גרם
ואלין: 0.190049931 גרם
אבץ: 0.454313427 מ"ג
אשלגן: 443.5922241 מ"ג
נתרן: 288.0277405 מ"ג
סלניום: 4.037032127 מק"ג
סידן: 25.29403687 מ"ג
ברזל: 1.150471568 מ"ג
זרחן: 77.45769501 מ"ג
מגנזיום: 25.94729614 מ"ג
נחושת: 0.122527048 מ"ג
מנגן: 0.189438283 מ"ג
שומן רווי: 2.167998552 גרם
שומן חד בלתי רווי: 3.081760168 גרם
שומן רב בלתי רווי: 7.263028145 גרם
קרוטן: 122.6369629 מק"ג
ויטמין (A-IU): 1.497919559 יב"ל
ויטמין (A -RAE): 20.37586594 מק"ג
ויטמין B1 (תיאמין): 0.084405683 מ"ג
ויטמין B2 (ריבופלאבין): 0.058371358 מ"ג
ויטמין B3 (ניאצין): 1.107786059 מ"ג
ויטמין B4 (כולין): 35.69972229 מ"ג
ויטמין B5 (חומצה פנטותנית): 0.426604718 מ"ג
ויטמין (B6): 0.297555059 מ"ג
ויטמין B7 (ביוטין): 0.006380028 מ"ג
ויטמין (B12): 0.070360608 מק"ג
ויטמין (C): 21.00738525 מ"ג
ויטמין (D): 0.158113733 מק"ג
ויטמין (E): 1.156810045 מ"ג
ויטמין (K): 67.10249329 מק"ג
חומצה בוטירית (4:00): 0.000316227 גרם
חומצה קפרואית (6:00): 0 גרם
חומצה קפרילית (8:00): 0.000316227 גרם
חומצה קפרית (10:0): 0.001410541 גרם
חומצה לאורית (12:0): 0.002808599 גרם
חומצה מיריסטית (14:0): 0.003753121 גרם
חומצה פלמיטית (16:0): 1.476841927 גרם
חומצה פלמיטולאית (16:1): 0.016937587 גרם
חומצה סטיארית (18:0): 0.610257983 גרם
חומצה אוליאית (18:1): 3.032747507 גרם
חומצה לינוליאית (18:2): 6.39475441 גרם
חומצה לינולנית (18:3): 0.84309572 גרם
חומצה פרינרית (18:4): 0 גרם
חומצה גדולאית (20:1): 0.030572815 גרם
חומצה ארכידונית (20:4): 0.01486269 גרם
חומצה איקוסאפנטאנואית (20:5): 0 גרם
חומצה ארוסית (22:1): 0 גרם
חומצה דוקוסאהקסאנואית (22:6): 0.004585298 גרם
לחות: 59.27272034 גרם
אחוז איבוד נוזלים: 25 %
חשוב לציין שמה שבריא עבור אדם כזה או אחר יכול להיות לא בריא לאחרים. דבר ראשון, מומלץ להתייעץ עם הרופא האישי או התזונאית האם לביבות תפוחי אדמה ובצל ירוק מטוגנות בשמן סויה להיות כחלק מן התפריט השבועי שלכם או אולי החודשי ואין לראות בכתבה הזאת המלצה אם לצורך את המוצר או לא.
אנרגיה (קלוריות): 208.5242767 קק"ל
שירותי רפואה פרטיים
יצירת קשר ושיתופי פעולה
הצטרפו עכשיו לקבוצת הווטסאפ שלנו והשארו מעודכנים בכל הנושאים החשובים ביותר בנושאי בריאות/רפואה/תזונה בריאה ועוד