דילוג לתוכן

מהו ערך תזונתי ל-100 גרם לביבות תפוחי אדמה ובצל ירוק מטוגנות ללא שמן

כמה חלבון יש ב100 גרם לביבות תפוחי אדמה ובצל ירוק מטוגנות ללא שמן?

ב-100 גרם לביבות תפוחי אדמה ובצל ירוק מטוגנות ללא שמן יש 3.974928856 חלבון

ערך תזונתי לביבות תפוחי אדמה ובצל ירוק מטוגנות ללא שמן ל- 100 גרם

מה זה ערך גליקמי?

האינדקס הגליקמי הוא מדד למהירות שבה מזון יעלה את רמת הסוכר בדם. מזון בעל אינדקס גליקמי גבוה יגרום לעלייה מהירה של רמת הסוכר בדם, בעוד שמזונות בעלי ערך גליקמי נמוך עשויים לקחת שעות או אפילו ימים עד שהם משפיעים על רמת הסוכר בדם. 

חלבון: 3.974928856 גרם

סך שומן: 1.027614594 גרם

פחמימות זמינות: 22.40578079 גרם

אנרגיה: 114.6192703 ק"קל

סיבים תזונתיים: 2.800789833 גרם

אלכוהול: 0 גרם

פרוקטוז: 0.277251184 גרם

סוכרים: 1.147677779 גרם

כולסטרול: 33.49763107 מ"ג

איזולאוצין: 0.15640758 גרם

סך פולאט: 0 מק"ג

פולאט: 30.82274818 גרם

היסטידין: 0.079459719 גרם

לאוצין: 0.247854665 גרם

ליזין: 0.218870461 גרם

ארגינין: 0.215851501 גרם

ציסטאין: 0.059647709 גרם

פנילאלנין: 0.178601891 גרם

מתיונין: 0.079022117 גרם

סרין: 0.199571878 גרם

טריפטופן: 0.045770932 גרם

תראונין: 0.143387049 גרם

טירוזין: 0.116582938 גרם

ואלין: 0.216470778 גרם

אבץ: 0.516082108 מ"ג

אשלגן: 505.2606506 מ"ג

נתרן: 328.069519 מ"ג

סלניום: 4.59826231 מק"ג

סידן: 28.81042671 מ"ג

ברזל: 1.303459644 מ"ג

זרחן: 88.22590637 מ"ג

מגנזיום: 29.55450249 מ"ג

נחושת: 0.139560819 מ"ג

מנגן: 0.215774089 מ"ג

שומן רווי: 0.293723524 גרם

שומן חד בלתי רווי: 0.34288311 גרם

שומן רב בלתי רווי: 0.24569194 גרם

קרוטן: 139.6860199 מק"ג

ויטמין (A-IU): 1.706161141 יב"ל

ויטמין (A -RAE): 23.20853043 מק"ג

ויטמין B1 (תיאמין): 0.096139811 מ"ג

ויטמין B2 (ריבופלאבין): 0.06648618 מ"ג

ויטמין B3 (ניאצין): 1.26179111 מ"ג

ויטמין B4 (כולין): 40.6349144 מ"ג

ויטמין B5 (חומצה פנטותנית): 0.485911518 מ"ג

ויטמין (B6): 0.338921309 מ"ג

ויטמין B7 (ביוטין): 0.007266982 מ"ג

ויטמין (B12): 0.080142178 מק"ג

ויטמין (C): 23.927845 מ"ג

ויטמין (D): 0.180094793 מק"ג

ויטמין (E): 0.180442333 מ"ג

ויטמין (K): 50.86524582 מק"ג

חומצה בוטירית (4:00): 0.00036019 גרם

חומצה קפרואית (6:00): 0 גרם

חומצה קפרילית (8:00): 0.00036019 גרם

חומצה קפרית (10:0): 0.001606635 גרם

חומצה לאורית (12:0): 0.003199052 גרם

חומצה מיריסטית (14:0): 0.004274881 גרם

חומצה פלמיטית (16:0): 0.228693515 גרם

חומצה פלמיטולאית (16:1): 0.01929226 גרם

חומצה סטיארית (18:0): 0.07854028 גרם

חומצה אוליאית (18:1): 0.31944865 גרם

חומצה לינוליאית (18:2): 0.200382307 גרם

חומצה לינולנית (18:3): 0.01649289 גרם

חומצה פרינרית (18:4): 0 גרם

חומצה גדולאית (20:1): 0.00243128 גרם

חומצה ארכידונית (20:4): 0.016928909 גרם

חומצה איקוסאפנטאנואית (20:5): 0 גרם

חומצה ארוסית (22:1): 0 גרם

חומצה דוקוסאהקסאנואית (22:6): 0.005222748 גרם

לחות: 67.79088593 גרם

אחוז איבוד נוזלים: 25 %

האם לביבות תפוחי אדמה ובצל ירוק מטוגנות ללא שמן נחשב מזון בריא

חשוב לציין שמה שבריא עבור אדם כזה או אחר יכול להיות לא בריא לאחרים. דבר ראשון, מומלץ להתייעץ עם הרופא האישי או התזונאית האם לביבות תפוחי אדמה ובצל ירוק מטוגנות ללא שמן להיות כחלק מן התפריט השבועי שלכם או אולי החודשי ואין לראות בכתבה הזאת המלצה אם לצורך את המוצר או לא.

ערך תזונתי לביבות תפוחי אדמה ובצל ירוק מטוגנות ללא שמן ל- 100 גרם

אנרגיה (קלוריות): 114.6192703 קק"ל

פחמימות: 22.40578079 גרם
כולסטרול: 33.49763107 גרם
שומן: 1.027614594 גרם
סיבים תזונתיים: 2.800789833 גרם
חלבון: 2.800789833 גרם
שומן רווי: 0.293723524 גרם
תכולת סוכר: 1.147677779 גרם
מדפלוס (MedPlus)
Logo