כמה חלבון יש ב100 גרם לביבות תפוחי אדמה ובצל ירוק מטוגנות ללא שמן?
ב-100 גרם לביבות תפוחי אדמה ובצל ירוק מטוגנות ללא שמן יש 3.974928856 חלבון
מה זה ערך גליקמי?
האינדקס הגליקמי הוא מדד למהירות שבה מזון יעלה את רמת הסוכר בדם. מזון בעל אינדקס גליקמי גבוה יגרום לעלייה מהירה של רמת הסוכר בדם, בעוד שמזונות בעלי ערך גליקמי נמוך עשויים לקחת שעות או אפילו ימים עד שהם משפיעים על רמת הסוכר בדם.
חלבון: 3.974928856 גרם
סך שומן: 1.027614594 גרם
פחמימות זמינות: 22.40578079 גרם
אנרגיה: 114.6192703 ק"קל
סיבים תזונתיים: 2.800789833 גרם
אלכוהול: 0 גרם
פרוקטוז: 0.277251184 גרם
סוכרים: 1.147677779 גרם
כולסטרול: 33.49763107 מ"ג
איזולאוצין: 0.15640758 גרם
סך פולאט: 0 מק"ג
פולאט: 30.82274818 גרם
היסטידין: 0.079459719 גרם
לאוצין: 0.247854665 גרם
ליזין: 0.218870461 גרם
ארגינין: 0.215851501 גרם
ציסטאין: 0.059647709 גרם
פנילאלנין: 0.178601891 גרם
מתיונין: 0.079022117 גרם
סרין: 0.199571878 גרם
טריפטופן: 0.045770932 גרם
תראונין: 0.143387049 גרם
טירוזין: 0.116582938 גרם
ואלין: 0.216470778 גרם
אבץ: 0.516082108 מ"ג
אשלגן: 505.2606506 מ"ג
נתרן: 328.069519 מ"ג
סלניום: 4.59826231 מק"ג
סידן: 28.81042671 מ"ג
ברזל: 1.303459644 מ"ג
זרחן: 88.22590637 מ"ג
מגנזיום: 29.55450249 מ"ג
נחושת: 0.139560819 מ"ג
מנגן: 0.215774089 מ"ג
שומן רווי: 0.293723524 גרם
שומן חד בלתי רווי: 0.34288311 גרם
שומן רב בלתי רווי: 0.24569194 גרם
קרוטן: 139.6860199 מק"ג
ויטמין (A-IU): 1.706161141 יב"ל
ויטמין (A -RAE): 23.20853043 מק"ג
ויטמין B1 (תיאמין): 0.096139811 מ"ג
ויטמין B2 (ריבופלאבין): 0.06648618 מ"ג
ויטמין B3 (ניאצין): 1.26179111 מ"ג
ויטמין B4 (כולין): 40.6349144 מ"ג
ויטמין B5 (חומצה פנטותנית): 0.485911518 מ"ג
ויטמין (B6): 0.338921309 מ"ג
ויטמין B7 (ביוטין): 0.007266982 מ"ג
ויטמין (B12): 0.080142178 מק"ג
ויטמין (C): 23.927845 מ"ג
ויטמין (D): 0.180094793 מק"ג
ויטמין (E): 0.180442333 מ"ג
ויטמין (K): 50.86524582 מק"ג
חומצה בוטירית (4:00): 0.00036019 גרם
חומצה קפרואית (6:00): 0 גרם
חומצה קפרילית (8:00): 0.00036019 גרם
חומצה קפרית (10:0): 0.001606635 גרם
חומצה לאורית (12:0): 0.003199052 גרם
חומצה מיריסטית (14:0): 0.004274881 גרם
חומצה פלמיטית (16:0): 0.228693515 גרם
חומצה פלמיטולאית (16:1): 0.01929226 גרם
חומצה סטיארית (18:0): 0.07854028 גרם
חומצה אוליאית (18:1): 0.31944865 גרם
חומצה לינוליאית (18:2): 0.200382307 גרם
חומצה לינולנית (18:3): 0.01649289 גרם
חומצה פרינרית (18:4): 0 גרם
חומצה גדולאית (20:1): 0.00243128 גרם
חומצה ארכידונית (20:4): 0.016928909 גרם
חומצה איקוסאפנטאנואית (20:5): 0 גרם
חומצה ארוסית (22:1): 0 גרם
חומצה דוקוסאהקסאנואית (22:6): 0.005222748 גרם
לחות: 67.79088593 גרם
אחוז איבוד נוזלים: 25 %
חשוב לציין שמה שבריא עבור אדם כזה או אחר יכול להיות לא בריא לאחרים. דבר ראשון, מומלץ להתייעץ עם הרופא האישי או התזונאית האם לביבות תפוחי אדמה ובצל ירוק מטוגנות ללא שמן להיות כחלק מן התפריט השבועי שלכם או אולי החודשי ואין לראות בכתבה הזאת המלצה אם לצורך את המוצר או לא.
אנרגיה (קלוריות): 114.6192703 קק"ל
שירותי רפואה פרטיים
יצירת קשר ושיתופי פעולה