האינדקס הגליקמי הוא מדד למהירות שבה מזון יעלה את רמת הסוכר בדם. מזון בעל אינדקס גליקמי גבוה יגרום לעלייה מהירה של רמת הסוכר בדם, בעוד שמזונות בעלי ערך גליקמי נמוך עשויים לקחת שעות או אפילו ימים עד שהם משפיעים על רמת הסוכר בדם.
חלבון: 9.6000004 גרם
סך שומן: 4.2 גרם
פחמימות זמינות: 68.5 גרם
אנרגיה: 350 ק"קל
סוכרים: 18.7 גרם
כולסטרול: 0 מ"ג
סך פולאט: 0 מק"ג
נתרן: 4395 מ"ג
שומן טרנס: 0 גרם
שומן רווי: 2.1 גרם
האם מרק בצל, אבקה, קנור נחשב מזון בריא
חשוב לציין שמה שבריא עבור אדם כזה או אחר יכול להיות לא בריא לאחרים. דבר ראשון, מומלץ להתייעץ עם הרופא האישי או התזונאית האם מרק בצל, אבקה, קנור להיות כחלק מן התפריט השבועי שלכם או אולי החודשי ואין לראות בכתבה הזאת המלצה אם לצורך את המוצר או לא.