כמה חלבון יש ב100 גרם פאי בצל וגבינה עם מרגרינה?
ב-100 גרם פאי בצל וגבינה עם מרגרינה יש 6.685273647 חלבון
מה זה ערך גליקמי?
האינדקס הגליקמי הוא מדד למהירות שבה מזון יעלה את רמת הסוכר בדם. מזון בעל אינדקס גליקמי גבוה יגרום לעלייה מהירה של רמת הסוכר בדם, בעוד שמזונות בעלי ערך גליקמי נמוך עשויים לקחת שעות או אפילו ימים עד שהם משפיעים על רמת הסוכר בדם.
חלבון: 6.685273647 גרם
סך שומן: 18.57775688 גרם
פחמימות זמינות: 20.86528778 גרם
אנרגיה: 283.1685181 ק"קל
סיבים תזונתיים: 1.272934198 גרם
אלכוהול: 0 גרם
פרוקטוז: 0.482824177 גרם
סוכרים: 2.269445896 גרם
כולסטרול: 60.31035614 מ"ג
רב כוהלים: 0 גרם
איזולאוצין: 0.294402242 גרם
סך פולאט: 0 מק"ג
פולאט: 18.21468353 גרם
היסטידין: 0.195346177 גרם
לאוצין: 0.552095592 גרם
ליזין: 0.430977106 גרם
ארגינין: 0.313113362 גרם
ציסטאין: 0.104251094 גרם
פנילאלנין: 0.34555614 גרם
מתיונין: 0.154593572 גרם
סרין: 0.380853951 גרם
טריפטופן: 0.049437452 גרם
תראונין: 0.227532953 גרם
טירוזין: 0.279099315 גרם
ואלין: 0.377281815 גרם
אבץ: 0.734007597 מ"ג
אשלגן: 116.7804184 מ"ג
נתרן: 344.9770508 מ"ג
סלניום: 12.19766808 מק"ג
סידן: 94.49559784 מ"ג
ברזל: 0.533475041 מ"ג
זרחן: 113.9388885 מ"ג
מגנזיום: 14.10342216 מ"ג
נחושת: 0.059260741 מ"ג
מנגן: 0.214479059 מ"ג
יוד: 0 מק"ג
שומן טרנס: 0 גרם
שומן רווי: 8.452933311 גרם
שומן חד בלתי רווי: 5.261379242 גרם
שומן רב בלתי רווי: 4.626671791 גרם
קרוטן: 14.97822762 מק"ג
ויטמין (A-IU): 212.3476868 יב"ל
ויטמין (A -RAE): 85.40589905 מק"ג
ויטמין B1 (תיאמין): 0.050597329 מ"ג
ויטמין B2 (ריבופלאבין): 0.08350949 מ"ג
ויטמין B3 (ניאצין): 0.350423306 מ"ג
ויטמין B4 (כולין): 34.38774109 מ"ג
ויטמין B5 (חומצה פנטותנית): 0.373953193 מ"ג
ויטמין (B6): 0.074054435 מ"ג
ויטמין B7 (ביוטין): 0 מ"ג
ויטמין (B12): 0.248175368 מק"ג
ויטמין (C): 2.744799376 מ"ג
ויטמין (D): 0.344481945 מק"ג
ויטמין (E): 0.954434574 מ"ג
ויטמין (K): 13.11840534 מק"ג
חומצה בוטירית (4:00): 0.309236526 גרם
חומצה קפרואית (6:00): 0.186613411 גרם
חומצה קפרילית (8:00): 0.113176234 גרם
חומצה קפרית (10:0): 0.250824541 גרם
חומצה לאורית (12:0): 0.294631302 גרם
חומצה מיריסטית (14:0): 0.961720526 גרם
חומצה פלמיטית (16:0): 3.54139328 גרם
חומצה פלמיטולאית (16:1): 0.246603608 גרם
חומצה סטיארית (18:0): 1.678621054 גרם
חומצה אוליאית (18:1): 4.852678776 גרם
חומצה לינוליאית (18:2): 4.011384487 גרם
חומצה לינולנית (18:3): 0.589227438 גרם
חומצה פרינרית (18:4): 0 גרם
חומצה גדולאית (20:1): 0.018061766 גרם
חומצה ארכידונית (20:4): 0.016043236 גרם
חומצה איקוסאפנטאנואית (20:5): 0 גרם
חומצה ארוסית (22:1): 0 גרם
חומצה דוקוסאהקסאנואית (22:6): 0.004949509 גרם
לחות: 50.59874725 גרם
אחוז איבוד נוזלים: 11 %
חשוב לציין שמה שבריא עבור אדם כזה או אחר יכול להיות לא בריא לאחרים. דבר ראשון, מומלץ להתייעץ עם הרופא האישי או התזונאית האם פאי בצל וגבינה עם מרגרינה להיות כחלק מן התפריט השבועי שלכם או אולי החודשי ואין לראות בכתבה הזאת המלצה אם לצורך את המוצר או לא.
אנרגיה (קלוריות): 283.1685181 קק"ל
שירותי רפואה פרטיים
יצירת קשר ושיתופי פעולה
נגישות
visibility_offהשבת את ההבזקים
titleסמן כותרות
settingsצבע רקע
zoom_outזום (הקטנה)
zoom_inזום (הגדלה)
remove_circle_outlineהקטנת גופן
add_circle_outlineהגדלת גופן
spellcheckגופן קריא
brightness_highניגודיות בהירה
brightness_lowניגודיות כהה
format_underlinedהוסף קו תחתון לקישורים
font_downloadסמן קישורים
הצטרפו עכשיו לקבוצת הווטסאפ שלנו והשארו מעודכנים בכל הנושאים החשובים ביותר בנושאי בריאות/רפואה/תזונה בריאה ועוד