מהו ערך תזונתי ל-100 גרם פשטידת ברוקולי וגבינות, עם בצק

כמה חלבון יש ב100 גרם פשטידת ברוקולי וגבינות, עם בצק?

ב-100 גרם פשטידת ברוקולי וגבינות, עם בצק יש 7.331019402 חלבון

ערך תזונתי פשטידת ברוקולי וגבינות, עם בצק ל- 100 גרם

מה זה ערך גליקמי?

האינדקס הגליקמי הוא מדד למהירות שבה מזון יעלה את רמת הסוכר בדם. מזון בעל אינדקס גליקמי גבוה יגרום לעלייה מהירה של רמת הסוכר בדם, בעוד שמזונות בעלי ערך גליקמי נמוך עשויים לקחת שעות או אפילו ימים עד שהם משפיעים על רמת הסוכר בדם. 

חלבון: 7.331019402 גרם

סך שומן: 10.5422678 גרם

פחמימות זמינות: 7.376157284 גרם

אנרגיה: 158.326767 ק"קל

סיבים תזונתיים: 1.637065053 גרם

אלכוהול: 0 גרם

פרוקטוז: 0 גרם

סוכרים: 1.00233829 גרם

כולסטרול: 77.48236084 מ"ג

רב כוהלים: 0 גרם

איזולאוצין: 0.28837043 גרם

סך פולאט: 0 מק"ג

פולאט: 32.14977264 גרם

היסטידין: 0.162780777 גרם

לאוצין: 0.523058236 גרם

ליזין: 0.424552113 גרם

ארגינין: 0.276483089 גרם

ציסטאין: 0.073490612 גרם

פנילאלנין: 0.301453173 גרם

מתיונין: 0.145027518 גרם

סרין: 0.355004191 גרם

טריפטופן: 0.076965079 גרם

תראונין: 0.234118536 גרם

טירוזין: 0.258086354 גרם

ואלין: 0.362276644 גרם

אבץ: 0.634656549 מ"ג

אשלגן: 137.8476868 מ"ג

נתרן: 454.6388855 מ"ג

סלניום: 9.631093979 מק"ג

סידן: 98.36754608 מ"ג

ברזל: 0.658492446 מ"ג

זרחן: 116.8213196 מ"ג

מגנזיום: 14.64050388 מ"ג

נחושת: 0.047635797 מ"ג

מנגן: 0.056951322 מ"ג

יוד: 0 מק"ג

שומן טרנס: 0 גרם

שומן רווי: 5.918253422 גרם

שומן חד בלתי רווי: 2.919037819 גרם

שומן רב בלתי רווי: 0.626672685 גרם

קרוטן: 299.9342041 מק"ג

ויטמין (A-IU): 226.8861694 יב"ל

ויטמין (A -RAE): 112.5690002 מק"ג

ויטמין B1 (תיאמין): 0.045515709 מ"ג

ויטמין B2 (ריבופלאבין): 0.129194483 מ"ג

ויטמין B3 (ניאצין): 0.334815979 מ"ג

ויטמין B4 (כולין): 54.77413177 מ"ג

ויטמין B5 (חומצה פנטותנית): 0.356371254 מ"ג

ויטמין (B6): 0.098599702 מ"ג

ויטמין B7 (ביוטין): 0 מ"ג

ויטמין (B12): 0.29800263 מק"ג

ויטמין (C): 19.17533875 מ"ג

ויטמין (D): 0.444265068 מק"ג

ויטמין (E): 0.997099638 מ"ג

ויטמין (K): 42.62582397 מק"ג

חומצה בוטירית (4:00): 0.330762953 גרם

חומצה קפרואית (6:00): 0.173634872 גרם

חומצה קפרילית (8:00): 0.111929052 גרם

חומצה קפרית (10:0): 0.242401034 גרם

חומצה לאורית (12:0): 0.239318654 גרם

חומצה מיריסטית (14:0): 0.851503015 גרם

חומצה פלמיטית (16:0): 2.75560689 גרם

חומצה פלמיטולאית (16:1): 0.188154817 גרם

חומצה סטיארית (18:0): 1.192922354 גרם

חומצה אוליאית (18:1): 2.666718006 גרם

חומצה לינוליאית (18:2): 0.4952209 גרם

חומצה לינולנית (18:3): 0.089307286 גרם

חומצה פרינרית (18:4): 0 גרם

חומצה גדולאית (20:1): 0.009727143 גרם

חומצה ארכידונית (20:4): 0.025633298 גרם

חומצה איקוסאפנטאנואית (20:5): 0 גרם

חומצה ארוסית (22:1): 0 גרם

חומצה דוקוסאהקסאנואית (22:6): 0.007908145 גרם

לחות: 71.11348724 גרם

אחוז איבוד נוזלים: 10 %

האם פשטידת ברוקולי וגבינות, עם בצק נחשב מזון בריא

חשוב לציין שמה שבריא עבור אדם כזה או אחר יכול להיות לא בריא לאחרים. דבר ראשון, מומלץ להתייעץ עם הרופא האישי או התזונאית האם פשטידת ברוקולי וגבינות, עם בצק להיות כחלק מן התפריט השבועי שלכם או אולי החודשי ואין לראות בכתבה הזאת המלצה אם לצורך את המוצר או לא.

ערך תזונתי פשטידת ברוקולי וגבינות, עם בצק ל- 100 גרם

אנרגיה (קלוריות): 158.326767 קק"ל

פחמימות: 7.376157284 גרם
כולסטרול: 77.48236084 גרם
שומן: 10.5422678 גרם
סיבים תזונתיים: 1.637065053 גרם
חלבון: 1.637065053 גרם
שומן רווי: 5.918253422 גרם
תכולת סוכר: 1.00233829 גרם
הצטרפו עכשיו לקבוצת הווטסאפ שלנו והשארו מעודכנים בכל הנושאים החשובים ביותר בנושאי בריאות/רפואה/תזונה בריאה ועוד
מדפלוס (MedPlus)
Logo

הצטרפו עכשיו לקבוצת הווטסאפ שלנו והשארו מעודכנים בכל הנושאים החשובים ביותר בנושאי בריאות/רפואה/תזונה בריאה ועוד