כמה חלבון יש ב100 גרם קציצות בשר בקר, אפויות, ברוטב טחינה?
ב-100 גרם קציצות בשר בקר, אפויות, ברוטב טחינה יש 11.87536049 חלבון
מה זה ערך גליקמי?
האינדקס הגליקמי הוא מדד למהירות שבה מזון יעלה את רמת הסוכר בדם. מזון בעל אינדקס גליקמי גבוה יגרום לעלייה מהירה של רמת הסוכר בדם, בעוד שמזונות בעלי ערך גליקמי נמוך עשויים לקחת שעות או אפילו ימים עד שהם משפיעים על רמת הסוכר בדם.
חלבון: 11.87536049 גרם
סך שומן: 12.32976055 גרם
פחמימות זמינות: 6.540274143 גרם
אנרגיה: 189.8526611 ק"קל
סיבים תזונתיים: 2.189399958 גרם
אלכוהול: 0 גרם
פרוקטוז: 0.221153423 גרם
סוכרים: 0.969644487 גרם
כולסטרול: 23.5832634 מ"ג
רב כוהלים: 0 גרם
איזולאוצין: 0.298350304 גרם
סך פולאט: 0 מק"ג
פולאט: 24.29909706 גרם
היסטידין: 0.231274724 גרם
לאוצין: 0.499503702 גרם
ליזין: 0.460726678 גרם
ארגינין: 0.710290313 גרם
ציסטאין: 0.110161252 גרם
פנילאלנין: 0.340964705 גרם
מתיונין: 0.207080901 גרם
סרין: 0.349408746 גרם
טריפטופן: 0.09096843 גרם
תראונין: 0.29734531 גרם
טירוזין: 0.262138218 גרם
ואלין: 0.387828559 גרם
אבץ: 2.961553097 מ"ג
אשלגן: 166.7877808 מ"ג
נתרן: 411.5774536 מ"ג
סלניום: 8.466546059 מק"ג
סידן: 33.79240417 מ"ג
ברזל: 2.304472208 מ"ג
זרחן: 142.0141754 מ"ג
מגנזיום: 24.94842148 מ"ג
נחושת: 0.238497555 מ"ג
מנגן: 0.241186261 מ"ג
יוד: 0 מק"ג
שומן טרנס: 0 גרם
שומן רווי: 3.229436398 גרם
שומן חד בלתי רווי: 5.032054901 גרם
שומן רב בלתי רווי: 3.161298513 גרם
קרוטן: 115.6812668 מק"ג
ויטמין (A-IU): 21.22241211 יב"ל
ויטמין (A -RAE): 10.02806759 מק"ג
ויטמין B1 (תיאמין): 0.199092865 מ"ג
ויטמין B2 (ריבופלאבין): 0.138123617 מ"ג
ויטמין B3 (ניאצין): 2.136186361 מ"ג
ויטמין B4 (כולין): 4.706319809 מ"ג
ויטמין B5 (חומצה פנטותנית): 0.257425219 מ"ג
ויטמין (B6): 0.176029176 מ"ג
ויטמין B7 (ביוטין): 0.010207252 מ"ג
ויטמין (B12): 1.085323334 מק"ג
ויטמין (C): 5.511744022 מ"ג
ויטמין (D): 0 מק"ג
ויטמין (E): 0.064477652 מ"ג
ויטמין (K): 36.46352005 מק"ג
חומצה בוטירית (4:00): 0 גרם
חומצה קפרואית (6:00): 0 גרם
חומצה קפרילית (8:00): 0 גרם
חומצה קפרית (10:0): 0.006492796 גרם
חומצה לאורית (12:0): 0.006043342 גרם
חומצה מיריסטית (14:0): 0.161056131 גרם
חומצה פלמיטית (16:0): 1.797334075 גרם
חומצה פלמיטולאית (16:1): 0.266366601 גרם
חומצה סטיארית (18:0): 0.892619491 גרם
חומצה אוליאית (18:1): 4.661306381 גרם
חומצה לינוליאית (18:2): 2.978103876 גרם
חומצה לינולנית (18:3): 0.073804691 גרם
חומצה פרינרית (18:4): 0 גרם
חומצה גדולאית (20:1): 0.020895189 גרם
חומצה ארכידונית (20:4): 0.018604456 גרם
חומצה איקוסאפנטאנואית (20:5): 0.00067323 גרם
חומצה ארוסית (22:1): 0.001009846 גרם
חומצה דוקוסאהקסאנואית (22:6): 0.001514769 גרם
לחות: 65.06520081 גרם
אחוז איבוד נוזלים: 13 %
חשוב לציין שמה שבריא עבור אדם כזה או אחר יכול להיות לא בריא לאחרים. דבר ראשון, מומלץ להתייעץ עם הרופא האישי או התזונאית האם קציצות בשר בקר, אפויות, ברוטב טחינה להיות כחלק מן התפריט השבועי שלכם או אולי החודשי ואין לראות בכתבה הזאת המלצה אם לצורך את המוצר או לא.
אנרגיה (קלוריות): 189.8526611 קק"ל
שירותי רפואה פרטיים
יצירת קשר ושיתופי פעולה
נגישות
visibility_offהשבת את ההבזקים
titleסמן כותרות
settingsצבע רקע
zoom_outזום (הקטנה)
zoom_inזום (הגדלה)
remove_circle_outlineהקטנת גופן
add_circle_outlineהגדלת גופן
spellcheckגופן קריא
brightness_highניגודיות בהירה
brightness_lowניגודיות כהה
format_underlinedהוסף קו תחתון לקישורים
font_downloadסמן קישורים
הצטרפו עכשיו לקבוצת הווטסאפ שלנו והשארו מעודכנים בכל הנושאים החשובים ביותר בנושאי בריאות/רפואה/תזונה בריאה ועוד