כמה חלבון יש ב100 גרם קציצות בשר בקר, אפויות, ללא שמן?
ב-100 גרם קציצות בשר בקר, אפויות, ללא שמן יש 13.73769569 חלבון
מה זה ערך גליקמי?
האינדקס הגליקמי הוא מדד למהירות שבה מזון יעלה את רמת הסוכר בדם. מזון בעל אינדקס גליקמי גבוה יגרום לעלייה מהירה של רמת הסוכר בדם, בעוד שמזונות בעלי ערך גליקמי נמוך עשויים לקחת שעות או אפילו ימים עד שהם משפיעים על רמת הסוכר בדם.
חלבון: 13.73769569 גרם
סך שומן: 8.58105278 גרם
פחמימות זמינות: 8.963270187 גרם
אנרגיה: 172.828125 ק"קל
סיבים תזונתיים: 1.327978849 גרם
אלכוהול: 0 גרם
פרוקטוז: 0.252155185 גרם
סוכרים: 1.128115773 גרם
כולסטרול: 67.38582611 מ"ג
רב כוהלים: 0 גרם
איזולאוצין: 0.315185159 גרם
סך פולאט: 0 מק"ג
פולאט: 21.96515465 גרם
היסטידין: 0.238302067 גרם
לאוצין: 0.508238792 גרם
ליזין: 0.59704417 גרם
ארגינין: 0.510124803 גרם
ציסטאין: 0.104219772 גרם
פנילאלנין: 0.338684052 גרם
מתיונין: 0.198830009 גרם
סרין: 0.372430295 גרם
טריפטופן: 0.060374979 גרם
תראונין: 0.307722539 גרם
טירוזין: 0.253643185 גרם
ואלין: 0.407852709 גרם
אבץ: 3.499482632 מ"ג
אשלגן: 220.3322296 מ"ג
נתרן: 646.9710693 מ"ג
סלניום: 9.976890564 מק"ג
סידן: 26.14613724 מ"ג
ברזל: 1.992846608 מ"ג
זרחן: 136.2457733 מ"ג
מגנזיום: 25.10950851 מ"ג
נחושת: 0.112623833 מ"ג
מנגן: 0.131655976 מ"ג
יוד: 0 מק"ג
שומן טרנס: 0 גרם
שומן רווי: 3.168795109 גרם
שומן חד בלתי רווי: 3.75942564 גרם
שומן רב בלתי רווי: 0.511013448 גרם
קרוטן: 82.79615021 מק"ג
ויטמין (A-IU): 132.2583771 יב"ל
ויטמין (A -RAE): 20.52951622 מק"ג
ויטמין B1 (תיאמין): 0.127480194 מ"ג
ויטמין B2 (ריבופלאבין): 0.159470737 מ"ג
ויטמין B3 (ניאצין): 2.398917198 מ"ג
ויטמין B4 (כולין): 30.5565033 מ"ג
ויטמין B5 (חומצה פנטותנית): 0.398146391 מ"ג
ויטמין (B6): 0.241654471 מ"ג
ויטמין B7 (ביוטין): 0 מ"ג
ויטמין (B12): 1.620626092 מק"ג
ויטמין (C): 3.380630255 מ"ג
ויטמין (D): 0.190457091 מק"ג
ויטמין (E): 0.126286417 מ"ג
ויטמין (K): 26.16679955 מק"ג
חומצה בוטירית (4:00): 0.000380914 גרם
חומצה קפרואית (6:00): 0 גרם
חומצה קפרילית (8:00): 0.000380914 גרם
חומצה קפרית (10:0): 0.008047445 גרם
חומצה לאורית (12:0): 0.008145277 גרם
חומצה מיריסטית (14:0): 0.198692113 גרם
חומצה פלמיטית (16:0): 1.841830373 גרם
חומצה פלמיטולאית (16:1): 0.353914231 גרם
חומצה סטיארית (18:0): 0.90670377 גרם
חומצה אוליאית (18:1): 3.27573967 גרם
חומצה לינוליאית (18:2): 0.303548783 גרם
חומצה לינולנית (18:3): 0.03592477 גרם
חומצה פרינרית (18:4): 0 גרם
חומצה גדולאית (20:1): 0.0182587 גרם
חומצה ארכידונית (20:4): 0.043118417 גרם
חומצה איקוסאפנטאנואית (20:5): 0.000912384 גרם
חומצה ארוסית (22:1): 0.001368576 גרם
חומצה דוקוסאהקסאנואית (22:6): 0.00757612 גרם
לחות: 65.38999939 גרם
אחוז איבוד נוזלים: 13 %
חשוב לציין שמה שבריא עבור אדם כזה או אחר יכול להיות לא בריא לאחרים. דבר ראשון, מומלץ להתייעץ עם הרופא האישי או התזונאית האם קציצות בשר בקר, אפויות, ללא שמן להיות כחלק מן התפריט השבועי שלכם או אולי החודשי ואין לראות בכתבה הזאת המלצה אם לצורך את המוצר או לא.
אנרגיה (קלוריות): 172.828125 קק"ל
שירותי רפואה פרטיים
יצירת קשר ושיתופי פעולה
נגישות
visibility_offהשבת את ההבזקים
titleסמן כותרות
settingsצבע רקע
zoom_outזום (הקטנה)
zoom_inזום (הגדלה)
remove_circle_outlineהקטנת גופן
add_circle_outlineהגדלת גופן
spellcheckגופן קריא
brightness_highניגודיות בהירה
brightness_lowניגודיות כהה
format_underlinedהוסף קו תחתון לקישורים
font_downloadסמן קישורים
הצטרפו עכשיו לקבוצת הווטסאפ שלנו והשארו מעודכנים בכל הנושאים החשובים ביותר בנושאי בריאות/רפואה/תזונה בריאה ועוד