האינדקס הגליקמי הוא מדד למהירות שבה מזון יעלה את רמת הסוכר בדם. מזון בעל אינדקס גליקמי גבוה יגרום לעלייה מהירה של רמת הסוכר בדם, בעוד שמזונות בעלי ערך גליקמי נמוך עשויים לקחת שעות או אפילו ימים עד שהם משפיעים על רמת הסוכר בדם.
חלבון: 8 גרם
סך שומן: 24 גרם
פחמימות זמינות: 63.5 גרם
אנרגיה: 502 ק"קל
כולסטרול: 0 מ"ג
נתרן: 1000 מ"ג
שומן טרנס: 3.804052863 גרם
שומן רווי: 11 גרם
לחות: 2.5 גרם
האם קרקר מלוח, חטיפים, אסם נחשב מזון בריא
חשוב לציין שמה שבריא עבור אדם כזה או אחר יכול להיות לא בריא לאחרים. דבר ראשון, מומלץ להתייעץ עם הרופא האישי או התזונאית האם קרקר מלוח, חטיפים, אסם להיות כחלק מן התפריט השבועי שלכם או אולי החודשי ואין לראות בכתבה הזאת המלצה אם לצורך את המוצר או לא.