כמה חלבון יש ב100 גרם רימון, חי, כראוי לאכילה?
ב-100 גרם רימון, חי, כראוי לאכילה יש 1.669999957 חלבון
מה זה ערך גליקמי?
האינדקס הגליקמי הוא מדד למהירות שבה מזון יעלה את רמת הסוכר בדם. מזון בעל אינדקס גליקמי גבוה יגרום לעלייה מהירה של רמת הסוכר בדם, בעוד שמזונות בעלי ערך גליקמי נמוך עשויים לקחת שעות או אפילו ימים עד שהם משפיעים על רמת הסוכר בדם.
חלבון: 1.669999957 גרם
סך שומן: 1.169999957 גרם
פחמימות זמינות: 14.69999981 גרם
אנרגיה: 83 ק"קל
סיבים תזונתיים: 4 גרם
אלכוהול: 0 גרם
סוכרים: 13.67 גרם
כולסטרול: 0 מ"ג
סך פולאט: 6 מק"ג
פולאט: 38 גרם
אבץ: 0.349999994 מ"ג
אשלגן: 236 מ"ג
נתרן: 3 מ"ג
סלניום: 0.5 מק"ג
סידן: 10 מ"ג
ברזל: 0.300000012 מ"ג
זרחן: 36 מ"ג
מגנזיום: 12 מ"ג
נחושת: 0.158000007 מ"ג
מנגן: 0.119 מ"ג
שומן רווי: 0.119999997 גרם
שומן חד בלתי רווי: 0.093000002 גרם
שומן רב בלתי רווי: 0.079000004 גרם
קרוטן: 0 מק"ג
ויטמין (A -RAE): 0 מק"ג
ויטמין B1 (תיאמין): 0.067000002 מ"ג
ויטמין B2 (ריבופלאבין): 0.052999999 מ"ג
ויטמין B3 (ניאצין): 0.293000013 מ"ג
ויטמין B4 (כולין): 7.6 מ"ג
ויטמין B5 (חומצה פנטותנית): 0.377 מ"ג
ויטמין (B6): 0.075000003 מ"ג
ויטמין (B12): 0 מק"ג
ויטמין (C): 10.19999981 מ"ג
ויטמין (D): 0 מק"ג
ויטמין (E): 0.600000024 מ"ג
ויטמין (K): 16.4 מק"ג
חומצה בוטירית (4:00): 0 גרם
חומצה קפרואית (6:00): 0 גרם
חומצה קפרילית (8:00): 0 גרם
חומצה קפרית (10:0): 0 גרם
חומצה לאורית (12:0): 0.006 גרם
חומצה מיריסטית (14:0): 0.006 גרם
חומצה פלמיטית (16:0): 0.07 גרם
חומצה פלמיטולאית (16:1): 0.012 גרם
חומצה סטיארית (18:0): 0.037999999 גרם
חומצה אוליאית (18:1): 0.077 גרם
חומצה לינוליאית (18:2): 0.079000004 גרם
חומצה לינולנית (18:3): 0 גרם
חומצה פרינרית (18:4): 0 גרם
חומצה גדולאית (20:1): 0.004 גרם
חומצה ארכידונית (20:4): 0 גרם
חומצה איקוסאפנטאנואית (20:5): 0 גרם
חומצה ארוסית (22:1): 0 גרם
חומצה דוקוסאהקסאנואית (22:6): 0 גרם
לחות: 77.93000031 גרם
חשוב לציין שמה שבריא עבור אדם כזה או אחר יכול להיות לא בריא לאחרים. דבר ראשון, מומלץ להתייעץ עם הרופא האישי או התזונאית האם רימון, חי, כראוי לאכילה להיות כחלק מן התפריט השבועי שלכם או אולי החודשי ואין לראות בכתבה הזאת המלצה אם לצורך את המוצר או לא.
אנרגיה (קלוריות): 83 קק"ל
שירותי רפואה פרטיים
יצירת קשר ושיתופי פעולה